Τις εργασίες θα απασχολήσει και εξέλιξη με την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στη Βουδαπέστη, όπου σήμερα Πέμπτη 07.11.2024, θα συμμετάσχει στις εργασίες της Συνόδου της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας.
Την Παρασκευή 08.11.2024, ο πρωθυπουργός θα συμμετάσχει στις εργασίες της άτυπης Συνόδου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.
Τις εργασίες της Συνόδου θα απασχολήσουν η οικονομική ασφάλεια της Ευρώπης, το Μεταναστευτικό, η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς και οι εξελίξεις μετά την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών.
Είναι η πρώτη φορά που οι ηγέτες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, ένα 24ωρο μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ.
Την Παρασκευή στην άτυπη Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου – παρουσία της Κριστίν Λαγκάρντ και του Μάριο Ντράγκι – το θέμα συζήτησης στην ατζέντα είναι η ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα με αφορμή την έκθεση Ντράγκι.
Οι Ευρωπαίοι ηγέτες θα συζητήσουν αναλυτικά για την έκθεση Ντράγκι και θα επιδιώξουν να καταλήξουν σε ένα κοινό κείμενο για τις προτεραιότητες της ευρωπαϊκής ανταγωνιστικότητας (Διακήρυξη της Βουδαπέστης).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
- Lamda Development: Στα 128 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Χρηματιστήριο: Νέες απώλειες 0,69% και κάτω από τις 1.020 μονάδες – Βουτιά 8,11% από Credia Bank
- Premia Properties: Πώληση ιδίων μετοχών 2,1 εκατ. ευρώ στην Airtours Resort Ownership Espana
- Κλειστή η οδός Αθηνάς για όλα τα οχήματα 20 και 21 Σεπτεμβρίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις