Έχουμε όλοι υποχρέωση να στηρίξουμε τη βόρεια Εύβοια που επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές, υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψη του στην περιοχή.
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε την πολύ μεγάλη οικολογική και οικονομική καταστροφή που συντελέστηκε στη βόρεια Εύβοια, ευχαρίστησε το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος, τους εθελοντές, τα στελέχη της περιφέρειας και των δασικών υπηρεσιών «για τον αγώνα που έδωσαν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες να περιορίσουν την πολύ μεγάλη φωτιά».
«Χρέος της Πολιτείας είναι να σταθεί δίπλα στους πληγέντες, και ιδιαίτερα στους παραγωγούς ρητίνης που είδαν το εισόδημά τους να καταστρέφεται.
Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει ώστε να δρομολογηθούν όλα τα απαραίτητα έργα υποδομής, ώστε αυτό το πολύ όμορφο πευκοδάσος να επανέλθει» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης, επισημαίνοντας ότι όλοι έχουμε την υποχρέωση να στηρίξουμε την περιοχή, με το να την επισκεπτόμαστε, και να μη δώσουμε ευκαιρία σε αυτούς τους ανθρώπους να απολέσουν πολύτιμο οικονομικό εισόδημα από τον τουρισμό.
«Τώρα ξεκινά το δύσκολο και χρονοβόρο έργο της αποκατάστασης» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά: Ζητά διευκρινήσεις και παράταση για το IRIS πληρωμών
- Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Πεντέλης: Ανακατασκευάστηκε πλήρως από την ΤΕΡΝΑ με δωρεά 2,5 εκατ. ευρώ
- Επιπλέον 10 εκατ. ευρώ στις Περιφέρειες για αποζημιώσεις λόγω ευλογιάς
- ΔΥΠΑ: Μειώθηκαν 7,3% στους 720.000 οι εγγεγραμμένοι άνεργοι τον Σεπτέμβριο
- Από σήμερα στο gov.gr το νέο ειδικό σήμα για τον Δακτύλιο
- Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της Γάζας
- Η «πτώση» της Amazon Web Services προκαλεί προβλήματα σε μεγάλους ιστότοπους και αεροπορικές εταιρείες
- ΑΒ Eshop: Προσφορές Οκτώβριο και Νοέμβριο για τα 10 χρόνια λειτουργίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις