Ο όμιλος Μυτιληναίος, με πιστοληπτική αξιολόγηση BB-/BB (S/F) έχει δώσει εντολή στις BNP Paribas, Citigroup, και HSBC ως Γενικούς Συντονιστές (Global Coordinators) και Συνδιαχειριστές του Βιβλίου Προσφορών (Joint Bookrunners) να διοργανώσουν για λογαριασμό της μία σειρά από εξ’αποστάσεως συναντήσεις με επενδυτές που επενδύουν σε τίτλους σταθερού εισοδήματος στην Ευρώπη, οι οποίες συναντήσεις θα ξεκινήσουν την 19η Απριλίου 2021.
_x000D_
Υπό την επιφύλαξη των συνθηκών της αγοράς, θα ακολουθήσει διάθεση πράσινων ομολογιών, χωρίς εξασφαλίσεις,ονομαστικής αξίας 500 εκατομμυρίων ευρώ με διάρκεια 5,5 ετών (NCL/Μη Ανακλητές) (η «Έκδοση»και οι «Ομολογίες» αντίστοιχα).
_x000D_
Δεν δύναται να διασφαλιστεί ότι η Έκδοση θα πραγματοποιηθεί ή ότι θα έχει το προαναφερθέν μέγεθος ή ότι θα ολοκληρωθεί.
_x000D_
Η Εταιρεία προτίθεται να διαθέσει τα καθαρά κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες για:
(i) την εξόφληση υφιστάμενων δανειακών υποχρεώσεων
(ii) τηχρηματοδότηση γενικών εταιρικών σκοπών
(iii) την καταβολή των προμηθειών και εξόδων της Έκδοσης.
_x000D_
Ποσό αντίστοιχο με τα καθαρά κεφάλαια που θα αντληθούν από τις Ομολογίες θα διατεθεί για τη χρηματοδότηση ή αναχρηματοδότηση, ολικά ή μερικά, Επιλέξιμων Πράσινων Έργων (συμπεριλαμβανομένων άλλων σχετικών υποστηρικτικών δαπανών), όπως προβλέπεται στο Πρόγραμμα Πράσινων Ομολογιών (Green Bond Framework) της Εταιρείας.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η εμπλοκή των Χούθις εντείνει τους κινδύνους στη Μέση Ανατολή
- Χτυπήθηκαν ιρανικά ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια, το Ιράν απειλεί με αντίποινα
- Το πασχαλινό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη
- Ισραήλ: Νέο κύμα πληγμάτων κατά του Ιράν
- Νομοσχέδιο για γρήγορο ίντερνετ και λιγότερη γραφειοκρατία
- Σεισμός στην Κεφαλονιά 4,3 Ρίχτερ
- Μία ώρα μπροστά τα ρολόγια
- Πέθανε η σημαντική ερμηνεύτρια Μαρινέλλα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








