Για νέες δραστηριότητες.
Η εταιρεία Μυτιληναίος (Mytilineos) ανακοίνωσε ότι στις 29 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων (ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00, στα γραφεία της έδρας της Εταιρείας στο Δήμο Αμαρουσίου Αττικής, οδός Αρτέμιδος αρ. 8). Σε περίπτωση μη επιτεύξεως της απαιτούμενης από το νόμο απαρτίας, το Διοικητικό Συμβούλιο με την παρούσα πρόσκληση καλεί τους Μετόχους της Εταιρείας σε Επαναληπτική Γενική Συνέλευση την 4 η Σεπτεμβρίου 2023, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00, στον ίδιο τόπο.
ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
Θέμα Πρώτο: Λήψη απόφασης και έγκριση για τη συμπλήρωση του σκοπού της Εταιρείας με νέες δραστηριότητες με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 2 του καταστατικού.
Θέμα Δεύτερο: Λήψη απόφασης και έγκριση για τη μετατροπή της διάρκειας της Εταιρείας από ορισμένου σε αορίστου χρόνου με αντίστοιχη τροποποίηση του άρθρου 4 του καταστατικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις