«Με τους αγρότες συναντηθήκαμε, μιλήσαμε, είναι δίπλα μας όπως και εμείς δίπλα τους σε όλο αυτόν τον αγώνα», δήλωσε ο Πάνος Ρούτσι
Με μια φωνή, οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών ζητούν να αποδοθεί δικαιοσύνη για τη συγκάλυψη, όπως αναφέρουν, των πραγματικών συνθηκών του δυστυχήματος, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η εκδίκαση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας η υπόθεση για τα «χαμένα βίντεο» από τη φόρτωση της εμπορικής αμαξοστοιχίας τη μοιραία νύχτα του δυστυχήματος.
Ο Παύλος Ασλανίδης, φτάνοντας στα δικαστήρια της Λάρισας, ευχαρίστησε αρχικά τους αγρότες που άνοιξαν τον δρόμο και προσέθεσε:
«Αφού περάσαμε τους δρόμους, σήμερα ελπίζω να κλείσουμε μέσα τον Τερεζάκη και όλη την υπόλοιπη συμμορία που συγκέντρωσε την Τέμπη»
Ο Πάνος Ρούτσι, στον ίδιο τόνο, ευχαρίστησε τους αγρότες για τη στάση τους, υπογραμμίζοντας ότι «με τους αγρότες συναντηθήκαμε, μιλήσαμε, είναι δίπλα μας όπως και εμείς δίπλα τους σε όλο αυτόν τον αγώνα, και θα είμαστε δίπλα τους μέχρι τέλους. Ο αγώνας είναι κοινός, γιατί μιλάμε για δικαιοσύνη».
«Μέσα να τους κλείσει»
Πιο φορτισμένη ήταν η δήλωση της Μαρίας Ντόλκα:
«Χθες ταξίδεψα με τον σύζυγό μου από την Αθήνα 7 ώρες. Τους δρόμους δεν τους κλείνουν οι αγρότες, γιατί ξέρω ότι είναι μαζί μας και είναι μαζί τους, και τους συμπαραστεκόμαστε σε όλα για να μην πεθάνει αυτή η χώρα. Να μην καταστραφούν όπως καταστράφηκαν οι δικές μας οικογένειες στο τρένο. Τους δρόμους τους έκλεισε η αστυνομία. Και μάλιστα οι κώνοι ήταν πάνω στις στροφές, έτσι ώστε να μην μπορούμε να πλησιάσουμε τους αστυνομικούς ότι είμαστε γονείς των Τεμπών, όπως είχαν να πει οι αγρότες και τους άκουσα και τους ευχαριστώ πάρα πολύ σα μάνα που καταλαβαίνουν γιατί ήρθαμε σήμερα εδώ. Πάνω στη στροφή ήταν πολύ δύσκολο να σταματήσουμε. Επτά ώρες το ταξίδι μας, και περισσότερες να ήταν. Και 107 να ήταν. Ήρθα γιατί ο Τερεζάκης έσβησε τα βίντεο. Μέσα να χωθούνε παιδιά. Καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τράπεζα Κύπρου: Πλήρης αποπληρωμή των ομολόγων Tier 2, ύψους 300 εκατ. ευρώ
- BANK OF CYPRUS HOLDINGS PLC - Απόφαση για Εξαγορά Χρεογράφων Κεφαλαίου Κατηγορίας 2 (Tier 2 Notes) (ISIN: XS2333239692)
- Η ARM εισβάλλει στα data centers με τον πρώτο δικό της επεξεργαστή
- Στα 920 ευρώ ο κατώτατος μισθός από 1η Απριλίου ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης στο Υπουργικό
- ΦΑΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- COCA-COLA HBC AG - Launch of Issue of Notes
- Πτωτικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Drone έπληξε τουρκικό δεξαμενόπλοιο στη Μαύρη Θάλασσα προκαλώντας υλικές ζημιές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








