Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 1,02% στις 23.041 μονάδες
Πτωτικές τάσεις στο άνοιγμα στις ευρωαγορές με την ανασφάλεια να επικρατεί και τους επενδυτές να παρακολουθούν τις δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τις διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Ιράν, την συνέχιση του πολέμου και τις επιπτώσεις στην παγκόσμια οικονομία.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 1,02% στις 23.041 μονάδες, στο Λονδίνο ο FTSE100 υποχωρεί 0,71% στις 10.030 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC διολισθαίνει 0,61% στις 7.863 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ καταγράφει πτώση 0,68% στις 43.736 μονάδες και στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται πτωτικά 0,47% στις 17.093 μονάδες.
Οι ΗΠΑ επιμένουν ότι οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ το Ιράν διαμηνύει ότι δεν προτίθεται να συμμετάσχει σε άμεσες συνομιλίες με την Ουάσιγκτον.
Το πετρέλαιο ανηφορίζει, με το μπρεντ στα $104 ανά βαρέλι, ανακτώντας μέρος των απωλειών της προηγούμενης συνεδρίασης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΛΘ: Δικαίωση από το ΣτΕ για τον διαγωνισμό του λιμένα Βόλου
- Εμπορικό σοκ στις ΗΠΑ: Το έλλειμμα αγαθών εκτοξεύθηκε στα 105,8 δισ. δολάρια τον Μάιο
- ΑΒΑΞ Α.Ε. - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΨΗΦΟΥ >=5%
- ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΨΗΦΟΥ
- Πτωτικό άνοιγμα στη Wall Street με πιέσεις στις μετοχές των τσιπ
- Βουλή: Ψηφίστηκε μόνο από τη ΝΔ ο νέος Κώδικας Τοπικής Αυτοδιοίκησης
- ΟΠΤΟΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ Α.Β.Ε.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ALPHA TRUST ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








