Ο Προσωρινός Εκκαθαριστής (Provisional Liquidator) της ασφαλιστικής εταιρίας Enterprise Insurance Company Plc με έδρα το Γιβραλτάρ κ. Frederick White ανακοίνωσε χθες ότι τα ασφαλιστήρια συμβόλαια της εταιρίας δεν έχουν ακυρωθεί ή καταγγελθεί.
_x000D_
Ωστόσο, αδυνατεί επί του παρόντος να αποζημιώσει τις σχετικές απαιτήσεις και είναι αβέβαιο αν τα περιουσιακά στοιχεία της Enterprise επαρκούν για την πλήρη εξόφλησή τους.
_x000D_
Γι’ αυτό το λόγο, συνιστά στους ασφαλισμένους να επικοινωνούν με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τους για την εξεύρεση εναλλακτικής ασφαλιστικής κάλυψης.
_x000D_
Οι ασφαλισμένοι και οι συνεργάτες της εταιρίας μπορούν να ενημερώνονται απευθείας από τον δικτυακό τόποτης Enterprise και να επικοινωνούν με την εταιρία στην ηλεκτρονική διεύθυνσηinfo@eigplc.com.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- CrediaBank Ανώνυμη Τραπεζική Εταιρεία - Οικονομική έκθεση CrediaBank Α.Τ.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- Ιράν: «Δεν επιδιώκουμε εκεχειρία ούτε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ», δηλώνει ο ΥΠΕΞ Αμπάς Αραγτσί
- VIOHALCO SA/NV - Πρόταση διανομής μερίσματος και Επικαιροποίηση Οικονομικού Ημερολογίου 2026
- Επτά χώρες της ΕΕ καλούν την Κομισιόν να μην παρέμβει στο σύστημα που καθορίζει τις τιμές ενέργειας
- VIOHALCO SA/NV - Οικονομικά Αποτελέσματα για τη χρήση 2025
- Αυτοψία Δήμα σε έργα αποκατάστασης οδικών υποδομών σε Καρδίτσα, Μουζάκι και Κιλελέρ
- Ο Γεωργιάδης δεν άντεξε τη σάτιρα του Λαζόπουλου: Μήνυση για «Αλ Τσαντίρι News» και νέα σύγκρουση
- Τραμπ: Εγώ θα διαλέξω τον επόμενο ηγέτη του Ιράν – «Απαράδεκτος» ο γιος Χαμενεΐ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







