Ο συλληφθείς φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία
Συνελήφθη το απόγευμα ο οπαδός του Παναθηναϊκού, εις βάρος του οποίου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για την υπόθεση των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά τη διάρκεια των οποίων δολοφονήθηκε ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ Μιχάλης Κατσουρής.
Ο άνδρας, Έλληνας υπήκοος, φέρεται να ταυτοποιήθηκε από βίντεο που έχει συμπεριληφθεί στη δικογραφία.
Φέρεται επίσης να είχε συμμετάσχει σε επεισόδια στο παρελθόν και μάλιστα είχε τραυματιστεί σε συμπλοκή έξω από το Εφετείο.
Έρχονται και άλλα εντάλματα σύλληψης
Νέα εντάλματα σύλληψης αναμένεται να εκδοθούν από την ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της αιματηρής συμπλοκής στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι αρχές εξετάζουν νέα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους και τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην ήδη σχηματισθείσα δικογραφία.
Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκαν που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του Μιχάλη Κατσουρή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ»
- Μητσοτάκης από Ζάγκρεμπ: Για εθνικούς λόγους δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ στην άμυνα
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Ιανουάριος, 7ος σερί κερδοφόρος μήνας για Stoxx 600
- Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα πάνω από 3 εκατ. έγγραφα, 180.000 εικόνες και 2.000 βίντεο
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
- Κομισιόν: Προθεσμία στην Ελλάδα για πυροβόλα όπλα και καταπολέμηση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ε. - Ανακοίνωση Οικονομικών Αποτελεσμάτων χρήσης 2025 (Ορθή Επανάληψη)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








