Αναλυτική πρόγνωση ανά ημέρα και νομό για τις πλημμυροπαθείς περιοχές - Επιδείνωση του καιρού από Δευτέρα, με κύριο χαρακτηριστικό τις ισχυρές βροχοπτώσεις
Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε στις 22-09-2023/14:00 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.
Πιο συγκεκριμένα:
Επιδείνωση προβλέπεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα μας από τη Δευτέρα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα επηρεάσουν τη Δυτική, την Κεντρική και τη Βόρεια Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και τη Δευτέρα θα σημειωθούν κυρίως στα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία και πιθανόν το Ιόνιο. Την Τρίτη και την Τετάρτη θα επηρεαστούν περισσότερες περιοχές.
Πιο αναλυτικά:
Τη Δευτέρα (25-09-2023) στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια προβλέπονται βροχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν κυρίως στην Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και πιθανόν το Ιόνιο. Σημειώνεται ότι στη Θεσσαλία θα επηρεαστούν κυρίως τα δυτικά τμήματα (νομοί Τρικάλων και Καρδίτσας) και τα δυτικά και βόρεια του νομού Λάρισας.
Την Τρίτη (26-09-2023) στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά (πλην της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης) προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες. Στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα σημειωθούν κυρίως στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού Μαγνησίας, καθώς επίσης και στους νομούς Καρδίτσας, Τρικάλων και τις νότιες περιοχές του νομού Λάρισας.
Την Τετάρτη (27-09-2023) σε όλη σχεδόν τη χώρα προβλέπονται βροχές, ενώ καταιγίδες τοπικά ισχυρές θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την ηπειρωτική χώρα, την Εύβοια και το βόρειο Αιγαίο. Επισημαίνεται ότι στη Θεσσαλία τα μεγαλύτερα ύψη βροχής θα εκδηλωθούν στο νομό Καρδίτσας, Λάρισας και Τρικάλων καθώς επίσης και στα ανατολικά τμήματα της Μαγνησίας. Ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης και στην περιοχή των Σποράδων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ρωσία: Συντρίμμια ενός drone απόδειξη για την επίθεση των Ουκρανών σε σπίτι του Πούτιν (Βίντεο)
- Τελευταία συνέντευξη Μητσοτάκη: Δεν είναι όλοι οι αγρότες στα μπλόκα – Πόσο δίκιο έχει
- Πιερρακάκης: Το 2026 μπορεί να ανοίξει νέους δρόμους για κάθε πολίτη
- Ρομπέρτο Κάρλος: Υπέστη έμφραγμα ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ και υποβλήθηκε σε επέμβαση
- ΣτΕ: Αυστηρά κριτήρια διαφάνειας για μονομερή αναπροσαρμογή ασφαλίστρων υγείας
- Τσιάρας: Το 2025 καταβλήθηκαν συνολικά 3,8 δισ. ευρώ στον πρωτογενή τομέα
- Γαλλία: Θα απαγορεύσει τα social media κάτω των 15 ετών την επόμενη σχολική χρονιά
- Παράταση ενός μήνα στις επιχειρήσεις για την ολοκλήρωση εκκρεμοτήτων στο ΓΕΜΗ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








