Μετά το εμπορικό κέντρο “Golden Hall” το concept “everest exclusive” έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνιση του στο Αεροδρόμιο της Αθήνας. Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη εκδοχή της αγαπημένης streetfood μάρκας η οποία περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες προϊοντικές καινοτομίες.
Όπως αναφέρει η εταιρία, η σημαντικότερη καινοτομία του “everest exclusive” είναι το γεγονός ότι όλα τα προϊόντα ζύμης φτιάχνονται με βάση μια συνταγή ζύμης η οποία ωριμάζει για 48 ώρες και ψήνεται πάνω σε πέτρα.
Αυτή η ξεχωριστή πρώτη ύλη είναι η βάση για τη δημιουργία μιας μεγάλης ποικιλίας από αλμυρές και γλυκές δημιουργίες, ξεκινώντας από τις διάφορες εκδοχές ψωμιού για ζεστό και κρύο σάντουιτς και για συνταγές pizza, πεϊνιρλί και γεμιστά κρουασίνια.
Το μενού περιλαμβάνει πρωτότυπες συνταγές, όπως το σάντουιτς με ψητή πάπια και wasabi, καθώς και vegan και vegetarian επιλογές. Η προϊοντική γκάμα συμπληρώνεται από μια σειρά γλυκών και healthy επιλογές σε σαλάτες, γιαούρτια με διάφορα toppings, μπάρες δημητριακών
Μπορείτε να βρείτε το νέο “everest exclusive” στο χώρο των Αφίξεων του Αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στεγαστικό επίδομα: Ανοίγει για 3 μέρες, η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων
- O Σάντσεθ ζητά αποκλεισμό του Ισραήλ από τα διεθνή αθλητικά γεγονότα
- Τσάμπιονς Λιγκ: Πρώτη αγωνιστική με ντέρμπι σε Τορίνο και Λονδίνο
- Κίνα: Πάνω από τέσσερα δισ. κυβικά μέτρα μεθάνιο άνθρακα μέχρι τέλη Αυγούστου
- Λουξεμβούργο: Τις επόμενες ημέρες αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος
- N. Tσάφος: Με τη μεγάλη διείσδυση των ΑΠΕ, το σύστημα φθάνει σε σημείο που δεν μπορεί να απορροφήσει αυτή την ενέργεια
- ΗΡΩΝ: Υποστηρικτής του Ioannina Lake Run 2025
- Νερό Arrena: Πού στοχεύει μετά την αύξηση του τζίρου αλλά και τη διεύρυνση ζημιών το 2024
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις