Πρόσωπα

Νέος CFO στο υπό κατασκευή αεροδρόμιο Ηρακλείου Κρήτης

Ο νέος οικονομικός διευθυντής της εταιρείας «Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης», Alok Srivastava.

Πρόκεται για τον Ινδό Alok Srivastava

Η εταιρεία που έχει αναλάβει την διαχείριση του νέου αερδρομίου που κατασκευάζεται στο Καστέλι της Κρήτης (Ιωάννης Μετσοβίτης είναι ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης-ΔΑΗΚ), προσέλαβε νέο οικονομικό διευθυντή. Πρόκεται για τον Ινδό, Alok Srivastava.

Ο νέος CFO προτάθηκε από τον όμιλο της GMR Airports ο οποίος μαζί με τον όμιλο της ΓΕΚ Τέρνα και το ελληνικό δημόσιο έχουν αναλάβει την κατασκευή και εκμετάλλευση του αεροδρομίου για τα επόμενα 35 χρόνια. Η κοινοπραξία ΤΕΡΝΑ (60%) και η GMR Airports (40%) κατέχει το 54% της εταιρείας Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης και το Ελληνικό Δημόσιο το 46%.

Προσφάτως, η εταιρεία Διεθνής Αερολιμένας Ηρακλείου Κρήτης ανακοίνωσε ότι ανάλαβε Γενικός Διευθυντής ο Ιωάννης Μετσοβίτης, στέλεχος με μαρκά εμπειρία στον κλάδο ο οποίος συμμετείχε στη διευθυντική ομάδα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών – Ελευθέριος Βενιζέλος, και ήταν στέλεχος του Διεθνούς Αερολιμένα Hamad και επικεφαλής των λειτουργιών των αερολιμένων του Κατάρ.

Το νέο διεθνές αεροδρόμιο θα λειτουργήσει τα επόμενα χρόνια αντικαθιστώντας το υφιστάμενο αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu