Ενισχύεται η διοικητική ομάδα της εταιρίας με στέλεχος πολυετή εμπειρίας στον ασφαλιστικό και χρηματοοικονομικό κλάδο
Την ανάληψη των καθηκόντων του Γενικού Διευθυντή από τον Σταύρο Καραγρηγορίου ανακοίνωσε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, εντάσσοντάς τον στη διοικητική της ομάδα.
Ο κ. Καραγρηγορίου διαθέτει μακρά και επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στον ασφαλιστικό κλάδο και στον ευρύτερο χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Έχει υπηρετήσει σε θέσεις υψηλής διοικητικής ευθύνης, συμβάλλοντας καθοριστικά στον στρατηγικό σχεδιασμό, την επιχειρησιακή ανάπτυξη και τη βελτίωση της οργανωτικής αποτελεσματικότητας των εταιριών στις οποίες δραστηριοποιήθηκε.
Σε δήλωσή του με αφορμή την τοποθέτηση του νέου Γενικού Διευθυντή, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, Κώστας Μπερτσιάς, τόνισε ότι η ανάληψη των καθηκόντων από τον κ. Καραγρηγορίου ενισχύει ουσιαστικά τη διοικητική δομή της εταιρίας. Όπως ανέφερε, η εμπειρία, η επιστημονική κατάρτιση και η διοικητική του επάρκεια αναμένεται να διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στην υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της ΜΙΝΕΤΤΑ και στη συνέχιση της αναπτυξιακής της πορείας, ευχόμενος παράλληλα κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Πριν αναλάβει Γενικός Διευθυντής στη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, ο Σταύρος Καραγρηγορίου εργαζόταν στην Εθνική Ασφαλιστική, όπου κατείχε υψηλή διοικητική θέση ως Οικονομικός Διευθυντής (CFO). Αποχώρησε πρόσφατα στο πλαίσιο ευρύτερων αλλαγών στη διοικητική δομή της εταιρείας μετά την αλλαγή μετόχων. Είχε ενταχθεί στο δυναμικό της Εθνικής Ασφαλιστικής το 2016.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αντοχή της μεταποίησης στην Ευρωζώνη παρά την επιβράδυνση της ζήτησης
- Μικτές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Στροφή της Deutsche Bank στις αμερικανικές μετοχές τεχνολογίας
- Σημαντική άνοδος στις πωλήσεις της Tesla στη Βόρεια Ευρώπη
- Παζάρι Ζελένσκι με ΗΠΑ για Patriot για την προστασία των ρωσικών διυλιστηρίων
- PROFILE A.E.B.E. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Fais Group: Ενισχύει το κομμάτι της ευεξίας με νέες προσλήψεις και κινήσεις
- Φρένο στην ανάπτυξη του ηλεκτρικού Golf βάζει η Volkswagen λόγω οικονομικής στενότητας
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








