Πρόσωπα

Νέος Managing Director της JD Cosmos σε Ελλάδα και Κύπρο ο Γιάννης Αργυρίου

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

O Γιάννης Αργυρίου

Πρόσφατα ο Μιχάλης Τσικνάκης ορίστηκε ως CEO Sporting Goods του JD Group

Αλλαγές στη διοικητική πυραμίδα της Cosmos Sport, μέλος του ομίλου JD Sports Fashion plc, στο πλαίσιο της στρατηγικής της ανάπτυξης και της εξέλιξης της οργανωτικής της δομής σε Ελλάδα και Κύπρο, με την ανακοίνωση του Γιάννη Αργυρίου ως Managing Director των δύο αγορών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το πεδίο ευθύνης του εκτείνεται στο σύνολο των brands Cosmos Sport, JD Sports, Sneaker10, SlamDunk και Rundome.

Η εξέλιξη έρχεται σε συνέχεια της διεύρυνσης του ρόλου του Μιχάλη Τσικνάκη ως CEO Sporting Goods του JD Group, ο οποίος παραμένει στρατηγικά συνδεδεμένος με την πορεία και την περαιτέρω ανάπτυξη του οργανισμού, μέσα από τις διευρυμένες αρμοδιότητές του.

Ποιος είναι ο Γιάννης Αργυρίου

Ο Γιάννης Αργυρίου, έχει διαγράψει μακρόχρονη πορεία στον οργανισμό και αποτελεί ένα από τα πλέον έμπειρα στελέχη της JD|Cosmos. Εντάχθηκε στον οργανισμό το 2020 ως Group Retail Manager, ενώ το 2021 ανέλαβε τη θέση του Group Retail Director και από το 2025 κατέχει τον ρόλο του Chief Omnichannel Officer.

Κατά τη σχετική ανακοίνωση, μέσα από τους παραπάνω ρόλους έχει συμβάλλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του retail δικτύου, στη δυναμική ενίσχυση των omnichannel λειτουργιών της εταιρείας και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας πελάτη στην επαφή του με το brand.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu