Καταγράφηκε αύξηση 11% και κατά 55 εκατ. ευρώ
Σε σε 571 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκε την 31η Δεκεμβρίου 2023, η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου των εξήντα ενός (61) επενδυτικών ακινήτων και συμμετοχών της Noval Property, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 55 εκατ. ευρώ (11%) έναντι της εύλογης αξίας της 30ης Ιουνίου 2023 (516 εκατ. ευρώ).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, η Noval Property και το 2023, συνέχισε τόσο την ενεργητική διαχείριση του χαρτοφυλακίου ακινήτων εισοδήματος, όσο και την ανάπτυξη ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, κατά κύριο λόγο στους τομείς των γραφείων, logistics, και κατοικιών, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και με στόχευση πιστοποίησης κατά LEED, αποβλέποντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του χαρτοφυλακίου της και στη δημιουργία αξίας προς όφελος των εμπλεκομένων μερών.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
Η Noval Property, σύμφωνα με την υπ. αριθμ. 8/259/19.12.2002 απόφαση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, δημοσιοποιεί την Κατάσταση Επενδύσεών της κατά την 31η Δεκεμβρίου 2023, η οποία έχει αναρτηθεί στην εταιρική ιστοσελίδα noval-property.com
Την 31η Δεκεμβρίου 2023, η εύλογη αξία του χαρτοφυλακίου των εξήντα ενός (61) επενδυτικών ακινήτων και συμμετοχών της Noval Property διαμορφώθηκε σε 571 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 55 εκατ. ευρώ (αύξηση 11%) έναντι της εύλογης αξίας της 30ης Ιουνίου 2023 (516 εκατ. ευρώ).
Η Noval Property και το 2023, συνέχισε τόσο την ενεργητική διαχείριση του χαρτοφυλακίου ακινήτων εισοδήματος, όσο και την ανάπτυξη ακινήτων του χαρτοφυλακίου της, κατά κύριο λόγο στους τομείς των γραφείων, logistics, και κατοικιών, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και με στόχευση πιστοποίησης κατά LEED, αποβλέποντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του χαρτοφυλακίου της και στη δημιουργία αξίας προς όφελος των εμπλεκομένων μερών.
Στο τέλος του 2023, ολοκληρώθηκε η κατασκευή του νέου κτηρίου logistics στη Μάνδρα, και παράλληλα προχώρησαν σημαντικά η κατασκευή του νέου κτηρίου γραφείων στην οδό Χειμάρρας στο Μαρούσι, η ανακατασκευή και μετατροπή υφιστάμενου κτηρίου σε μικτές χρήσεις κατοικιών και γραφείων στην οδό Αρδηττού στο Μετς, η ανακατασκευή υφιστάμενου κτηρίου γραφείων επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι, καθώς και, σε συνεργασία με την Brook Lane Capital, η κατασκευή του νέου συγκροτήματος γραφείων στο πρώην οικόπεδο Kodak στο Μαρούσι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γαλλία: Ελλείψεις σε καύσιμα παρουσιάζουν σχεδόν ένα στα 5 πρατήρια
- Wall Street: Απώλειες καθώς η ελπίδες για συμφωνία στο Ιράν εξανεμίζονται
- Βασιλίσσης Όλγας: Αντίστροφη μέτρηση για την παράδοση του «πολυτροπικού» δρόμου – Το πριν και το σήμερα (video)
- Αναπτυξιακός Νόμος: 13 επιχειρηματικά σχέδια, με συνολικό προϋπολογισμό 320 εκατ. ευρώ
- Κομισιόν: Επικρίνει τον Τραμπ για τις απειλές κατά πολιτικών υποδομών του Ιράν
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - Ανασυγκρότηση Δ.Σ. σε σώμα
- Κατάρ: «Η κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή μπορεί να βγει εκτός ελέγχου»
- Novibet: 650 «γεύματα που κάνουν τη διαφορά», για όσους το έχουν ανάγκη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








