Και θα διατηρήσουν την παρουσία τους στην ανατολική Συρία δήλωσε ο υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τη Μέση Ανατολή
Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα διατηρήσουν την παρουσία τους στην ανατολική Συρία και θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να εμποδίσουν μια αναβίωση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, δήλωσε ο αμερικανός υφυπουργός Άμυνας αρμόδιος για τη Μέση Ανατολή, Ντάνιελ Σαπίρο μιλώντας σήμερα στη διάσκεψη για την ασφάλεια Διάλογος της Μανάμα, που διεξάγεται στην πρωτεύουσα του Μπαχρέιν.
Μιλώντας μερικές ώρες αφότου σύροι αντάρτες ανακοίνωσαν ότι ανέτρεψαν το καθεστώς του Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο Σαπίρο κάλεσε όλα τα μέρη να προστατεύσουν τους αμάχους, ιδιαίτερα τις μειονότητες, και να σεβαστούν τους διεθνείς κανόνες.
Θα συνεχίσουμε να έχουμε στενές διαβουλεύσεις με περιφερειακούς εταίρους που επηρεάζονται απ’ αυτή την κρίση για να υποστηρίξουμε τις ανάγκες τους για την ασφάλεια, δήλωσε ακόμα ο Σαπίρο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηράκλειο Κρήτης: Δύο τεχνολογικές επενδύσεις ανεβάζουν το επίπεδο της πόλης
- Χατζηδάκης για αναβάθμιση από Moody’s: Επιστροφή της χώρας στην ευρωπαϊκή κανονικότητα
- Η Moody’s αναβάθμισε το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας, αλλά με σταθερές προοπτικές
- Ο αντιπρόεδρος Χατζηδάκης ζητά από τους υπουργούς «σεμνότητα και αποτελεσματικότητα»
- Οι ΗΠΑ «εκλιπαρούν» ευρωπαϊκές χώρες να τους στείλουν… αυγά
- ΑΑΔΕ: Δεσμεύτηκε παράνομο φρέον 8,2 τόνων από Τουρκία, επιβλήθηκε πρόστιμο 2,9 εκατ. ευρώ
- ΗΔΙΚΑ: Ποιος ευθύνεται για τις κρατήσεις στις επικουρικές συντάξεις
- Εθνική Ένωση Καφέ ΗΠΑ προς Τραμπ: Οι δασμοί θα αυξήσουν 50% την τιμή του καφέ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις