«Ελπίζω να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι επενδυτές, όλοι οι μέτοχοι, μικροί και μεγάλοι», είπε ο πρόεδρος του ομίλου
«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για την Intralot», τόνισε ο πρόεδρος του ομίλου Σωκράτης Κόκκαλης, που κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή την είσοδο των 1.263.707.073 νέων μετοχών της Intralot μετά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.
Ο πρόεδρος της Intralot τόνισε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για την Intralot, η οποία ξεκίνησε πριν από 35 χρόνια και τώρα βρίσκεται σε έναν νέο κύκλο ανάπτυξης. Όπως δήλωσε, «είχα την τύχη να συνεργαστούμε με την Bally’s, η οποία έχει γνώση για το νέο περιβάλλον της αγοράς».
Ο κ. Κόκκαλης τόνισε: «Ελπίζω να πάνε καλά οι δραστηριότητές μας και να είναι ευχαριστημένοι όλοι οι επενδυτές, όλοι οι μέτοχοι, μικροί και μεγάλοι. Γιατί το χρηματιστήριο ουσιαστικά σήμερα είναι ο πνεύμονας της οικονομίας».
Ο CEO της ΕΧΑ Γιάννος Κοντόπουλος υπογράμμισε ότι η Intralot άντλησε συνολικά περίπου 729 εκατομμύρια ευρώ, με τα προσφερόμενα κεφάλαια να αγγίζουν τα 1,3 δισ. ευρώ και την υπερκάλυψη να φτάνει τις τρεις φορές. Με την εξαγορά της Bally’s δημιουργεί μια ισχυρή εταιρεία στον χώρο των online τυχερών παιχνιδιών και των λοταριών με κεφαλαιοποίηση περίπου 2,3 δισ. ευρώ, που θα είναι εισηγμένη στο ελληνικό χρηματιστήριο.
Ο κ. Κοντόπουλος υπογράμμισε ότι η εταιρεία έχει αντλήσει συνολικά από το ελληνικό χρηματιστήριο 880 εκατ. ευρώ μέσω έκδοσης νέων μετοχών ή ομολόγων και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα σημαντική σελίδα της Intralot.
«Είμαστε βέβαιοι ότι με τη δυναμική, η Intralot θα συνεχίσει να πρωτοπορεί, να καινοτομεί και να γράφει νέες επιτυχίες στο μέλλον», συμπλήρωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Δήμας: «Το τμήμα Κίσσαμος – Χανιά εντάσσεται στη σύμβαση παραχώρησης του ΒΟΑΚ»
- Κώστας Γεράρδος (ΣΕΛΠΕ): «Στην Ευρώπη χτίζεται ένα παράλληλο εμπόριο χωρίς κανόνες»
- Υπερταμείο: Ξεκινάει ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση της μαρίνας Καλαμαριάς
- Audi Revolut Formula 1 Team: Αποκαλυπτήρια ονόματος και λογότυπου της ομάδας
- Περισσότεροι από 40 νέοι και νέες γνώρισαν από κοντά τη Vodafone στο Business Days 2025
- Aegean: Ο Γεώργιος Χριστόπουλος νέο μέλος στο ΔΣ
- Χρηματιστήριο: Έκλεισε με το οριακό +0,15% και άλμα 4,6% από την Eurobank
- Prodea: Αναβολή Γενικής Συνέλευσης για την τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







