Προς λύση η κρίση στους τελικούς
Με νέα τοποθέτησή του, ο Γιάννης Βρούτσης ξεκαθάρισε πως δεν είναι προαπαιτούμενη η κοινή παρουσία των ιδιοκτητών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στο γραφείο του, όπως είχε ειπωθεί αρχικά από την κυβέρνηση, προκειμένου να συνεχιστούν οι τελικοί αγώνες και να αναδειχθεί ο πρωταθλητής στο μπάσκετ.
Ο κ. Βρούτσης, αντίθετα, είχε δηλώσει αρχικά ότι εάν δεν εμφανιστούν στο γραφείο του ταυτόχρονα οι ιδιοκτήτες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού τότε, οι αγώνες διακόπτονται οριστικά.
Ακολούθησε η δήλωση του ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου την Τρίτη ότι τελικά θα πάει στη συνάντηση γιατί βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του Παναθηναϊκού και ότι επιθυμεί τη συνέχιση των αγώνων ενώ αρχικά είχε δηλώσει ότι δεν θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, τους Αγγελόπουλους. Οι Αγγελόπουλοι από τη μεριά τους επανέλαβαν την Τρίτη ότι δεν θα πανε στη συνάντηση του Βρούτση με τον Γιαννακόπουλο, αλλά πρόσθεσαν και αυτοί ότι δεν θέλουν να διακοπούν οι αγώνες.
Μετά από αυτό και ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, μαλάκωσε.
Συγκεκριμένα ο Γ. Βρούτσης τόνισε στο Action24 πως αναμένει μετά τις 15:00 στο γραφείο του τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Παναγιώτη–Γιώργο Αγγελόπουλο, προκειμένου να γίνουν οι δηλώσεις καλής θέλησης που θα επιτρέψουν τη συνέχιση των τελικών της Stoiximan Basket League, μακριά από τοξικότητα και εντάσεις.
Η σύμπτωση της ώρας είναι δεύτερο ζήτημα. Αυτό που θέλουμε είναι οι δηλώσεις πως θέλουν να συνεχιστεί το πρωτάθλημα. Σε περίπτωση που δεν έρθει η μία από τις δύο πλευρές το πρωτάθλημα θα διακοπεί.
Μετά τις 15:00 περιμένουμε τους ιδιοκτήτες για να γίνει αυτή η δήλωση. Η καθαρή τοποθέτηση με ειλικρίνεια. Ωστε το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί με κανόνες ευπρέπειας χωρίς τοξικότητα. Το προαπαιτούμενο είναι να έρθουν. Η προτεραιότητα είναι η δήλωση. Όλα τα άλλα δε με αφορούν και δεν είναι προτεραιότητα. Σημαντικό είναι να έρθουν και οι δύο, ανεξαρτήτως ώρας».
Η παρέμβαση αυτή φαίνεται να ανοίγει τον δρόμο για λύση, καθώς και οι δύο πλευρές έχουν δηλώσει την πρόθεσή τους να παραστούν, αρκεί να μην απαιτείται κοινή παρουσία, κάτι που πλέον δεν τίθεται ως όρος.
Ο Γιάννης Βρούτσης υπογράμμισε πως σε περίπτωση που δεν προσέλθει έστω και μία πλευρά, τότε η πολιτεία θα προχωρήσει σε οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Γερμανία της Μέρκελ εξαφανίστηκε: Το CDU στο όριο στο «κρατίδιο της Μέρκελ»
- Eρευνα στη Γαλλία για τον ισχυρό άνδρα της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέρ Αλ Κελαϊφί
- Γερμανία: Ο Μερτς δηλώνει ότι παραμένει καγκελάριος και αρχηγός του CDU μετά το εκλογικό πλήγμα
- Τέλος στο χάος των RGB λογισμικών με τη μεγάλη έκδοση 1.0 του OpenRGB
- Ισχυρό πλήγμα για Μερτς από τη σαρωτική άνοδο AfD και Αριστεράς
- Ο Τραμπ απειλεί με ολοκληρωτική ισοπέδωση το Ιράν
- Αυστηρό μήνυμα της Τεχεράνης προς τις γειτονικές χώρες για τις αμερικανικές βάσεις
- Σε τροχιά συμβιβασμού Paramount και Καλιφόρνια για τη Warner Bros
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








