Τα εντόκων γραμμάτια είναι διάρκειας 13 εβδομάδων, σε άυλη μορφή και λήξεως 2 Φεβρουαρίου 2024
Το ποσό των 625 εκατ. ευρώ θα επιχειρήσει να αντλήσει το δημόσιο από δημοπρασία Εντόκων Γραμματίων διάρκειας 13 εβδομάδων, σε άυλη μορφή, λήξεως 2 Φεβρουαρίου 2024, που θα λάβει χώρα την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023.
Η ημερομηνία διακανονισμού (settlement) θα είναι η Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2023 (Τ+2).
Οι τόκοι των εντόκων υπολογίζονται με χρονική βάση ACT/360.
Η δημοπρασία θα γίνει με ανταγωνιστικές προσφορές από τους Βασικούς Διαπραγματευτές Αγοράς στην Η.Δ.Α.Τ., σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από τον Κανονισμό Λειτουργίας τους.
Επίσης, βάσει του Κανονισμού των Βασικών Διαπραγματευτών παρέχεται η δυνατότητα υποβολής μη ανταγωνιστικών προσφορών, τόσο κατά την ημέρα διεξαγωγής της δημοπρασίας, όσο και κατά το χρονικό διάστημα της μίας (1) εργάσιμης ημέρας μετά το τέλος αυτής, και μέχρι ώρας 12.00 μ.μ. Οι μη ανταγωνιστικές προσφορές θα ικανοποιηθούν στην τιμή της τελευταίας προσφοράς που γίνεται δεκτή στη δημοπρασία (cut-off price) μέχρι συνολικού ύψους 30% επί του δημοπρατούμενου ποσού για κάθε μία από τις παραπάνω δύο περιπτώσεις.
Για τα έντοκα γραμμάτια δε θα δοθεί καμία προμήθεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Ιράν απειλεί να αποσυρθεί από τη συμφωνία εκεχειρίας αν συνεχιστούν οι επιθέσεις Ισραήλ στον Λίβανο
- Μπλε Κέδρος: Απέκτησε ακίνητο στην Αθήνα έναντι 695.000 ευρώ
- Μουζάκης: Μείωση μετοχικού κεφαλαίου με συμψηφισμό ζημιών
- Xέγκσεθ: Αν το Ιράν δεν παραδώσει το ουράνιο θα το πάρουμε «με κάθε μέσο»
- Premia: Από 9 Απριλίου σε διαπραγμάτευση οι 150.000 ομολογίες στο Χρηματιστήριο
- ΕΧΑΕ: Στις 30 Ιουνίου η καταβολή του μερίσματος
- Χρηματιστήριο: Ξέσπασμα 6,58% από την εκεχειρία με τραπεζικό ράλι 10,71%
- ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΔΙΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








