Ο Οργανισμός ανακοίνωσε το πρόγραμμα δημοπρασιών ομολόγων για το β' εξάμηνο
Τέσσερις δημοπρασίες Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου θα πραγματοποιηθούν ως τα τέλη του 2025, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ΟΔΔΗΧ, δημοσιοποιώντας το πρόγραμμα των δημοπρασιών ομολόγων για το β’ εξάμηνο του 2025.
Σύμφωνα με τον ΟΔΔΗΧ, το πρόγραμμα δημοπρασιών Ομολόγων Ελληνικού Δημοσίου (ΟΕΔ) αποτελεί μέρος της εκδοτικής δραστηριότητας του Ελληνικού Δημοσίου για το έτος 2025, ενώ παράλληλα στοχεύει στη βελτίωση της λειτουργίας της δευτερογενούς αγοράς των ελληνικών κρατικών ομολόγων.

Όπως αναφέρει ο οργανισμός, ο ΟΔΔΗΧ θα ανακοινώνει την τελική απόφασή του αναφορικά με (i) τη διενέργεια της προγραμματισμένης δημοπρασίας (ii) το ISIN των εκδόσεων ΟΕΔ που θα δημοπρατηθούν και (iii) το ύψος των δημοπρατούμενων ποσών, μία ημέρα πριν από την ημερομηνία εκάστης δημοπρασίας, λαμβάνοντας υπόψη τη σχετική πληροφόρηση από την ομάδα των Βασικών Διαπραγματευτών Αγοράς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Όμιλος ΔΕΗ: Σημαντική αναβάθμιση από την EcoVadis στην αξιολόγηση βιωσιμότητας
- ΕΛΣΤΑΤ: Στο 1,3% ο γενικός δείκτης τιμών εκροών στη γεωργία – κτηνοτροφία τον Ιανουάριο
- Αιχμές Γερμανού υπ. Εξωτερικών σε Τραμπ και Ισραήλ
- Κεντρικός ομιλητής στο συνέδριο της Euronext στο Παρίσι ο Κ. Πιερρακάκης
- Η NOBACCO εγκαινιάζει τη στρατηγική Beyond Nicotine με τη νέα σειρά Energy Boost pouches
- Η Κίνα αποφεύγει να σχολιάσει το αίτημα Τραμπ για τα Στενά του Ορμούζ
- Το ευρώ ενισχύεται 0,21% στα 1,1447 δολάρια
- VIDAVO Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








