Οι “αρκούδες” συνεχίζουν να έχουν το “πάνω χέρι” στο δείκτη όσο αυτός παραμένει κάτω από τη γραμμή τάσης που περνά από τις 2.730 μονάδες. Αυτό το επίπεδο αποτελεί τον πρώτο σημαντικό στόχο των αγοραστών, όπου πιθανότατ βρίσκονται και πολλές εντολές stop επί πωλητικών θέσεων.
Ο Πέτρος Στεριώτης είναι διευθυντικό στέλεχος της NUNTIUS ΑΧΕΠΕΥ και κατέχει όλες τις πιστοποιήσεις της Ελληνικής Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Αποποίηση Ευθύνης:
Οι παραπάνω αναλύσεις έχουν μόνο ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα και δεν αποτελούν σε καμία περίπτωση επενδυτική συμβουλή. Οι αναλύσεις δε λαμβάνουν υπόψη τους επενδυτικούς στόχους ή την οικονομική κατάσταση των αναγνωστών. Ο αρθρογράφος και η ιστοσελίδα δε φέρουν καμία ευθύνη για τις επενδυτικές επιλογές των αναγνωστών ή οποιουδήποτε τρίτου μέρους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κακάο: Έκανε άλμα 8,4% φτάνοντας τα 4.550 δολάρια ανά τόνο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Βουτιά 6,5% από L’Oreal
- ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκαν 39 κιλά κοκαΐνης σε κοντέινερ με μπανάνες στον Πειραιά
- Ασφαλιστικές: Στα 8,85 εκατ. ευρώ οι αποζημιώσεις για τις δασικές πυρκαγιές το καλοκαίρι του 2025
- Συνάντηση στη Σμύρνη την Πέμπτη για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με Τουρκία
- Δήμας: Σε 7 πυλώνες η θεσμική αναμόρφωση και ο εκσυγχρονισμός της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας
- ΥΠΕΝ: Ανάδοχος αποκατάστασης καμένων εκτάσεων στη Χίο η Εθνική Τράπεζα
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Nέοι κανόνες και αυστηρότερα μέτρα για τα διπλώματα οδήγησης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις