Το ύψος της επένδυσης δεν έχει γίνει, ακόμα, γνωστό
Στο χώρο της ευεξίας επενδύει τώρα ο όμιλος Athenaeum των οικογενειών Βασιλάκη-Κελέση, που διαθέτει πέντε ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζει σπα εντός του ξενοδοχείου Ηριδανός επί της οδού Πειραιώς.
Με βάση πληροφορίες από τη διοίκηση, θα πρόκειται για έναν χώρο που θα διαθέτει εσωτερική πισίνα, χαμάμ, σάουνα, υδρομασάζ, καθώς και υπηρεσίες ομορφιάς. Αναμένεται, δε, να ανοίξει μέσα στο φθινόπωρο. Το ύψος της επένδυσης δεν έχει γίνει, ακόμα, γνωστό.
Αυτή η επένδυση έρχεται λίγους μήνες μετά την άλλη στα πολυτελή διαμερίσματα προς μίσθωση, καθώς τον προηγούμενο Μάιο ο όμιλος ξεκίνησε, εκτός από τα ξενοδοχεία, να διαθέτει κατοικίες προς ενοικίαση.
Έκανε την αρχή με ένα πολυτελές διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 4ο όροφο ενός κτιρίου στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, έχει επιφάνεια 72 τ.μ. και σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να φιλοξενήσει ως και 8 άτομα. Έχει τρία ιδιωτικά υπνοδωμάτια, το καθένα με δικό του μπάνιο, κρεβάτια king size, ηχομονωτικά παράθυρα, γραφείο εργασίας και LG Smart TV. Διαθέτει, δε, και βεράντα 60 τ.μ. βεράντα με θέα στην Ακρόπολη και τον Ναό του Ολυμπίου Διός.
Yπενθυμίζεται ότι ο όμιλος, μετά και από την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου στην αρχή της Λεωφ. Βουλιαγμένης το 2024, έχει στο χαρτοφυλάκιό του πέντε ξενοδοχεία, όλα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις για περαιτέρω επέκταση στο χώρο των πολυτελών κατοικιών, καθώς αποτελεί τάση ανάμεσα σε επισκέπτες που στοχεύουν σε πιο μακρόχρονη παραμονή στη χώρα μας και επιθυμούν ιδιωτική διαμονή με ανέσεις ξενοδοχείου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ενταση μεταξύ Ιαπωνίας και Κίνας
- Ρωσικό εγκώμιο σε ΗΠΑ για τη νέα στρατηγική ασφαλείας
- Σαμαράς εναντίον κυβέρνησης για τους αγρότες: «Χωρίς αγρότες δεν υπάρχει χώρα»
- Ο Λάντο Νόρις παγκόσμιος πρωταθλητής στη Formula 1
- Και «επισήμως» ζευγάρι Katy Perry – Justin Trudeau
- Καμμένος: Ύμνοι για τους «Αμερικανούς προστάτες», λάβρος για τους «Γερμανούς κατακτητές»
- ΣΥΡΙΖΑ: Μαύρο Bypass ταμείο η «Ομάδα Αλήθειας», της χρεοκοπημένης ΝΔ
- Αγροτικές κινητοποιήσεις: Προς αποκλεισμό του αεροδρομίου Ιωαννίνων – Κλειστός ο Προμαχώνας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








