Αγορές

ONYX Τουριστική: Κατέθεσε αίτηση μετάταξης στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου

Financialreport.gr

Κατέθεσε σχετικό φάκελο και ενημερωτικό σημείωμα προς τη Διεύθυνση Εισηγμένων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και τη Διεύθυνση Εισηγμένων Εταιρειών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς

Η εταιρεία ONYX Τουριστική Α.Ε.  (πρώην MED) ανακοίνωσε ότι την 23.07.2025 υπέβαλε αίτηση για τη μετάταξη διαπραγμάτευσης των μετοχών της από την Εναλλακτική Αγορά ΕΝ.Α. Plus στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η αίτηση συνοδεύτηκε από την κατάθεση του σχετικού φακέλου και ενημερωτικού σημειώματος προς τις αρμόδιες αρχές, τη Διεύθυνση Εισηγμένων Εταιρειών του Χρηματιστηρίου Αθηνών και τη Διεύθυνση Εισηγμένων Εταιρειών της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.

Η μετάταξη αποτελεί στρατηγική επιλογή για την Εταιρεία και είχε ήδη εγκριθεί από τη Γενική Συνέλευση των μετόχων κατά τη συνεδρίαση της 26.06.2025.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu