Το Πεκίνο υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες για την ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης
Η Κίνα ελπίζει σε μία συμφωνία «αποδεκτή από όλες τις πλευρές» για την Ουκρανία, δήλωσε εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών εν όψει της συνάντησης του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι και των ευρωπαίων ηγετών με τον Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οίκο.
«Ελπίζουμε ότι όλες οι πλευρές και όλοι οι παράγοντες θα συμμετάσχουν στις συνομιλίες την κατάλληλη στιγμή και θα καταλήξουν σε ειρηνευτική συμφωνία δίκαιη, βιώσιμη, δεσμευτική και αποδεκτή για όλες τις πλευρές μόλις γίνει δυνατόν», είπε η Μάο Νινγκ.
Το Πεκίνο υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες για την ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης, δήλωσε η εκπρόσωπος σχολιάζοντας την συνάντηση κορυφής Τραμπ-Πούτιν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΑΣΟΚ: «Η αναίρεση της Hellenic Train κατά συγγενών θυμάτων των Τεμπών, εξευτελίζει τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης»
- Θεοδωρικάκος: Νέες επενδύσεις σε βιομηχανία, ενέργεια, μεταποίηση, ναυπηγεία από την Σ. Αραβία
- Ισπανία: Κατέρρευσε κτίριο στο κέντρο της Μαδρίτης – Τουλάχιστον τρεις τραυματίες
- Εντουάρντ Φιλίπ: Ο Μακρόν πρέπει να παραιτηθεί
- Φαραντούρης σε φον ντερ Λάιεν: Οδηγείτε την κοινωνική ΕΕ στην κατάρρευση προς όφελος της άμυνας
- ΕΛΑΣ: Επιχείρηση για την εξάρθρωση κυκλώματος εκμετάλλευσης αλλοδαπών
- Τσιάρας: Περικυκλώθηκε από εξαγριωμένους αγρότες στην Λιβαδειά
- Airbus: Το A320 έγινε το πιο επιτυχημένο επιβατικό αεροσκάφος στην ιστορία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις