Η Μόσχα δηλώνει ανοιχτή για συνέχιση του διαλόγου
Η δεύτερη ημέρα των συνομιλιών μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσίας, που διεξάγονται υπό την αιγίδα των ΗΠΑ στο Αμπού Ντάμπι, ολοκληρώθηκε, έγινε σήμερα γνωστό από πηγή στις συνομιλίες, αλλά και από την εκπρόσωπο του διαπραγματευτή του Κιέβου.
Ένας εκπρόσωπος της κυβέρνησης των ΗΑΕ δήλωσε ότι οι συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στο Αμπού Ντάμπι επικεντρώθηκαν στα «εξαιρετικά στοιχεία» του πλαισίου ειρήνης που πρότειναν οι ΗΠΑ.
Ο εκπρόσωπος δήλωσε ότι οι συνομιλίες περιελάμβαναν «άμεση συμμετοχή» αξιωματούχων και από τις δύο χώρες και διεξήχθησαν σε «εποικοδομητική και θετική ατμόσφαιρα».
Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών το Σάββατο, σχολιάζοντας τις προοπτικές για περαιτέρω συνομιλίες με τις ουκρανικές αντιπροσωπείες στην Κωνσταντινούπολη, δήλωσε ότι η Μόσχα παραμένει ανοιχτή στη συνέχιση του διαλόγου, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυξάνονται τα άτομα στο φάσμα του αυτισμού που εργάζονται στην ελεύθερη αγορά
- Ο Γιάννης Έξαρχος αναλαμβάνει Brand & Communications Senior Manager στη Stoiximan
- Σούπερ μάρκετ: Πάνω 8% ο Ιανουάριος με ώθηση από τρόφιμα και ανατιμήσεις
- Διάψευση Λευκού Οίκου για τη στρατιωτική συνοδεία πετρελαιοφόρων στα Στενά του Ορμούζ
- ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - 2026 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ
- Στενά του Ορμούζ: Ο Κρις Ράιτ είπε ότι το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ συνόδευσε για πρώτη φορά δεξαμενόπλοιο
- Ευρωπαϊκές αγορές: Οι δηλώσεις Τραμπ για «σχεδόν ολοκλήρωση» του πολέμου στο Ιράν έφερε κέρδη
- Γουίτκοφ: Ο Πούτιν διαβεβαίωσε τον Τραμπ ότι δεν έχει μοιραστεί πληροφορίες με το Ιράν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








