Προϊόντα - Υπηρεσίες

Palse: Τα σνακ από αρακά και ρεβίθια μπήκαν και στον Μασούτη

Οι ιδρυτές της Palse, Βασίλης Καραλής και Αργύρης Καραπατάκης

Ήδη βρίσκονται και σε άλλες μεγάλες αλυσίδες όπως ο Σκλαβενίτης, ο Θανόπουλος και ο Κρητικός, ενώ πριν από μερικές εβδομάδες ''μπήκαν'' και στο Amazon UK

Μετά τον Σκλαβενίτη, τον Κρητικό και τα Ok!markets, τα υγιεινά σνακ από όσπρια έκαναν την είσοδό τους και στην αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εταιρεία, τα σνακ της εταιρείας βρίσκονται πλέον σε 150 σημεία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μασούτης σε όλη την Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες εβδομάδες, τα σνακ της Palse ξεκίνησαν την πορεία τους στην Amazon της Μεγάλης Βρετανίας.

Υπενθυμίζεται ότι η Palse ιδρύθηκε το 2022 από δύο νέους επιχειρηματίες, τον Βασίλη Καραλή και και τον Αργύρη Καραπατάκη, οι οποίοι γνωρίστηκαν στη διάρκεια των σπουδών τους στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συναντήθηκαν ξανά στην Ελβετία. Ο ένας από τη Μακεδονία, ο άλλος από την Αχαΐα, με κοινό χαρακτηριστικό τα παιδικά βιώματα από γεωργικές εργασίες αλλά και το πάθος για δημιουργία και αναζήτηση του καινούργιου. «Οι πρώτες συζητήσεις ξεκίνησαν το 2020 με όραμα να μετατρέψουμε τα όσπρια σε ακαταμάχητα snacks και να προσφέρουμε στον τόπο μας. Δύο χρόνια μετά γεννήθηκε η Palse», αναφέρουν οι δύο συντελεστές του εγχειρήματος.

Μετά τις πρώτες συζητήσεις και τις αναζητήσεις πρώτων υλών από παραγωγούς στην Ευρώπη, η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή της το Μάιο του 2022. Τα πρώτα προϊόντα διατέθηκαν τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς.

Σε αυτή τη. χρονική στιγμή τα προϊόντα Palse βρίσκονται σε κάποια από τα μεγάλα σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα όπως Σκλαβενίτης, Κρητικός, Θανόπουλος, Market In, The Mart κλπ, ενώ μπορεί κάποιος να τα παραγγείλει online και από ηλεκτρονικά σούπερ μάρκετ όπως το e-fresh.gr.

Από τον περασμένο Απρίλιο, προϊόντα διατίθενται και στην Κύπρο, μέσω επίσημου συνεργάτη της εταιρείας Palse στη συγκεκριμένη χώρα, ενώ αυτόν τον καιρό γίνονται προσπάθειες για εξαγωγές σε αγορές, όπως οι ΗΠΑ και η Γερμανία.

Σύμφωνα με πηγές από την εταιρεία,  μέσα στο 2024 θα ξεκινήσει να δίνει το παρών και σε εκθέσεις τροφίμων, προκειμένου να αναπτύξει περαιτέρω το δίκτυο των συνεργατών της στο εξωτερικό.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu