Συνέχεια Πανελλαδικών αύριο Τρίτη, και για τα ΓΕΛ
Επιστροφή στη μάχη των Πανελλήνιων Εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, από σήμερα έως και τις 17 Ιουνίου, με εξετάσεις σε μαθήματα ειδικότητας.
Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα (3/6), εξετάζονται στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.
Ακολούθως, την Τετάρτη 5 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.
Συνέχεια Πανελλαδικών αύριο Τρίτη, και για τα ΓΕΛ
Με μαθήματα Προσανατολισμού θα συνεχίσουν κατά τη δεύτερη εβδομάδα Πανελλαδικών οι υποψήφιοι των ΓΕΛ. Πιο συγκεκριμένα, αύριο, Τρίτη 4 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά (Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών), τα Μαθηματικά (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) και τη Βιολογία (Ο.Π. Σπουδών Υγείας).
Σημειώνεται, ότι λόγω των Ευρωπαϊκών Εκλογών της 9ης Ιουνίου θα υπάρξει κενό εξετάσεων μεταξύ 7 και 11 Ιουνίου για τα ΓΕΛ και μεταξύ 6 και 10 Ιουνίου για τα ΕΠΑΛ.
Αρχίζουν οι εξετάσεις στα γυμνάσια
Από σήμερα, Δευτέρα, αρχίζουν οι προαγωγικές και απολυτήριες εξετάσεις στα γυμνάσια της επικράτειας. Οι εξετάσεις, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Παιδείας, θα ολοκληρωθούν στις 17 Ιουνίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάουελ (Fed): Δεν έκανε καμία πρόβλεψη για τα επιτόκια
- Χαμάς: Θα παραδώσει απόψε άλλους τέσσερις σορούς ομήρων
- Παντελοπούλου (ΕΣΠΑ): Κρίσιμη η ενίσχυση της συνεργασίας ΕΕ – Δυτικών Βαλκανίων
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με ανάμεικτα πρόσημα – Εκτίναξη 18% από Ericsson
- Ο στρατός ανέλαβε την εξουσία στη Μαδαγασκάρη
- ΠΑΣΟΚ για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η σιωπή του πρώην αντιπροέδρου Ζερβού στην Εξεταστική, είναι παραδοχή ενοχής
- Στάσσης (ΔΕΗ): «Τα data centers δημιουργούν σημαντική νέα ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας»
- Λαγκάρντ: Δεν μπορώ να κηρύξω το τέλος των μειώσεων επιτοκίων της ΕΚΤ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις