Η πράξη, συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, αφορά στην κατασκευή κτηρίου τεσσάρων επιπέδων συνολικής επιφάνειας 714,6 τ.μ, στο κέντρο της πόλης
Στο Ειδικό Πρόγραμμα Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, στο πλαίσιο του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης 2021-2025, εντάχθηκε η δημιουργία πολυχώρου λαογραφικής έκθεσης και πολιτιστικής κληρονομιάς Δήμου Γρεβενών, μετά από απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκου Παπαθανάση.
Η πράξη, συνολικού προϋπολογισμού 2,5 εκατ. ευρώ, αφορά στην κατασκευή κτηρίου τεσσάρων επιπέδων συνολικής επιφάνειας 714,6 τ.μ, στο κέντρο της πόλης, με στόχο την δημιουργία ενός οργανωμένου και βιώσιμου πλαισίου για τη συστηματική συλλογή, τεκμηρίωση, προβολή και διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, ενισχύοντας έμπρακτα την τοπική ταυτότητα και προσφέροντας, παράλληλα, στους επισκέπτες μια ολοκληρωμένη και αυθεντική εμπειρία γνωριμίας με τον τόπο.
Η πράξη φέρει αμιγώς κοινωφελή και μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, καθώς αποσκοπεί στη δημιουργία δημόσιας πολιτιστικής υποδομής σε ακίνητο που παραχωρήθηκε με ρητό σκοπό την εξυπηρέτηση πολιτιστικών αναγκών της τοπικής κοινωνίας.
Δικαιούχος της πράξης ορίστηκε ο Δήμος Γρεβενών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- 912 σχόλια στο νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών: Ποιες διατάξεις θίγουν και τι προτείνεται
- ΒΙΑΝΕΞ: Νέα επένδυση 5 εκατ. ευρώ σε ερευνητική μονάδα στην Πάτρα
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ιστορικός βαθμός για το Πράσινο Ακρωτήρι, «λευκή» πρεμιέρα για την Ισπανία
- Ακατάσχετη η ενίσχυση για ακουστικά βαρηκοΐας μαθητών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600 μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Ένας νεκρός από την πρώτη, μετά την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν, ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο
- Reuters: Τραμπ και Γαλιμπάφ υπέγραψαν το μνημόνιο για τον τερματισμό του πολέμου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








