Ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό
Μείζον πρόβλημα προέκυψε για την επίθεση του Παναθηναϊκού στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει των αναμετρήσεων με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στα προκριματικά του Europa League.
Ο Φώτης Ιωαννίδης θα χάσει δεδομένα το πρώτο παιχνίδι με τους Ουκρανούς στις 7 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, αφού ταλαιπωρείται από θλάση στον προσαγωγό.
Η περίοδος απουσίας του ενδέχεται να φτάσει στο 15ήμερο, που σημαίνει ότι σε μία τέτοια περίπτωση θα χάσει και τη ρεβάνς. Οπως και να έχει, ακόμα και να είναι διαθέσιμος για τη ρεβάνς, θα είναι χωρίς προπονήσεις και ανέτοιμος, οπότε το πρόβλημα είναι τεράστιο για τον Ρούι Βιτόρια.
Το πρωί της Παρασκευής έκανε θεραπεία στις εγκαταστάσεις των «πράσινων» στο Κορωπί, ενώ, ο Μανώλης Σιώπης έκανε ατομικό, αφού κι εκείνος βρίσκεται στο ιατρικό δελτίο της ομάδας, από τις παραμονές της ρεβάνς με τους Ρέιντζερς.
Για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε αποθεραπεία, αναφορικά με όσους αγωνίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης με τους «διαμαρτυρόμενους», ενώ, οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ο ισραηλινός στρατός μπήκε στο κέντρο της πόλης της Γάζας
- Τραμπ: Έχουμε deal για το TikTok – Θα ανακοινώσουμε τον αγοραστή
- ΔΟΕ: Στους 18.000 εκπαιδευτικούς οι ελλείψεις στα δημοτικά σχολεία
- Lidl Ελλάς: Εγκαινίασε το νέο κατάστημα στο Αιγάλεω, επένδυση πάνω από 12,4 εκατ. ευρώ
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο εμβληματικός ηθοποιός του Χόλιγουντ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ
- Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου: Νέες πληρωμές 9 εκατ. ευρώ για 13 έργα
- ΥΠΑ: Άνοδος 6,7% στην επιβατική κίνηση των αεροδρομίων το 8μηνο
- Μασκ: Αγοράζει μετοχές της Tesla αξίας 1 δισ. δολαρίων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις