Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από 2 ώρες και 50 λεπτά, ηττήθηκε από την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ με 2-1 σετ
Δεν τα κατάφερε η Μαρία Σάκκαρη και αποκλείστηκε στις «16» του τουρνουά τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι. Η Ελληνίδα τενίστρια μετά από 2 ώρες και 50 λεπτά, ηττήθηκε από την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ με 2-1 σετ, αν και είχε επικρατήσει στο πρώτο σετ.
Η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε πολύ άσχημα στο παιχνίδι και βρέθηκε πίσω με 3-0. Άμεσα, όμως, κατάφερε να επιστρέψει, να βγάλει αντίδραση, να κάνει το 3-3 και τελικά να πάρει το πρώτο σετ με 6-4, δείχνοντας πνευματικά έτοιμη για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Στο δεύτερο σετ οι δύο αθλήτριες πήγαν χέρι-χέρι(5-5) και όλα κρίθηκαν στο φινάλε. Η Σάκκαρη ήταν πιο συγκεντρωμένη στα κρίσιμα σημεία, προηγήθηκε με 6-5 αλλά η Κόστιουκ απάντησε με 6-6 και οι δύο αθλήτριες έφτασαν στο τάι-μπρέικ.
Στο 3-3, η Σάκκαρη «έσπασε» το σερβίς της αντιπάλου, προηγήθηκε με 4-3 αλλά η Κόστιουκ πέρασε μπροστά με 5-4, πριν την απόλυτη ισορροπία του 5-5. Η αθλήτρια από την Ουκρανία ελαχιστοποίησε τα λάθη της και έφερε το παιχνίδι στα ίσια, οδηγώντας την αναμέτρηση σε τρίτο σετ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις