Όπως είπε o κ. Ανδρουλάκης, η πρόταση θα κατατεθεί άμεσα
Με φόντο την τραγωδία των Τεμπών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο Mega, γνωστοποίησε την πρόθεση του κόμματός του να προτείνει προανακριτική διαδικασία για τον Κώστα Καραμανλή, αναφορικά με πιθανές κακουργηματικές πράξεις.
Όπως είπε o κ. Ανδρουλάκης, η πρόταση θα κατατεθεί άμεσα.
Με αφορμή τα περιστατικά βίας που σημειώθηκαν στη Νομική Σχολή Αθηνών και την Πολυτεχνειούπολη, ο Νίκος Ανδρουλάκης δήλωσε:
«Η ΝΔ πέταξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να φτιάξει ένα σώμα υποεκπαιδευμένο, απολογείται σήμερα; Έπρεπε να περάσουν 6 χρόνια για να πει ότι απέτυχε η πανεπιστημιακή αστυνομία;».
«Προφανέσταστα πρέπει να διαγραφεί ένας που τεκμηριωμένα βιαιοπραγεί, αλλά υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες. Όταν θέλεις βρίσκεις λύσεις. Μπορεί να βρεθεί ένας τρόπος και να μείνει στο πανεπιστήμιο και να διαγραφεί με θεσμικό τρόπο».
«Ενώ το καταγγέλλουμε και προτείνουμε λύση, επιστρέφει η συζήτηση προς την αντιπολίτευση, ενώ είναι ευθύνη της κυβέρνησης. Εμείς το αρνούμαστε; Μα προτείναμε λύση. Μπαίνεις στο πανεπιστήμιο; Κάρτα. Υπάρχουν εταιρείες φύλαξης των πανεπιστημίων. Με ένα μαγικό τρόπο οι ευθύνες επιστρέφουν στο ΠΑΣΟΚ και όχι στην κυβέρνηση που κυβερνά εδώ και 6 χρόνια».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τερκενλής: Αύξηση τζίρου και κερδών αλλά και πίεση στα λειτουργικά κόστη
- Αποχώρησε η Κωνσταντίνα Κάρσα από τη Deloitte
- Safe Bulkers, Inc. - Safe Bulkers Announces Annual Meeting of Stockholders
- Αισιοδοξία στις συνομιλίες ΗΠΑ, ΙΡΑΝ αν και το θέμα των πυρηνικών ακόμα δεν έχει συζητηθεί
- Μέσι – Αυστρία: 2 – 0
- Βασ. Σωτηρόπουλος: «Σημαντική ημέρα για το κράτος δικαίου»
- ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΑΕ - Αποτελέσματα Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της ΔΕΗ Α.Ε.
- Βρετανία: Ο Μπέρναμ ορκίστηκε βουλευτής και ετοιμάζεται για τη διαδοχή του Στάρμερ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








