Ως απάντηση στην αμφισβήτηση που δέχεται μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών
Εκλογικό αιφνιδιασμό ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι σκέφτεται σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Νίκος Ανδρουλάκης, δεδομένης και της αμφισβήτησης που δέχεται μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών από στελέχη του κόμματός του. Προς το παρόν η επίσπευση των διαδικασιών δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και το χρονοδιάγραμμα παραμένει αναλλοίωτο.
Ειδικότερα, δημοσιεύματα κάνουν λόγο για επίσπευση των εκλογικών διαδικασιών για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, ακόμα και τον Ιούλιο. Ωστόσο, δεν είναι κάτι το οποίο έχει αποφασίσει ο Νίκος Ανδρουλάκης όπως αναφέρουν στην ΕΡΤ αρμόδιοι συνεργάτες του. Oι εξελίξεις στη Χαριλάου Τρικούπη θα σταθμιστούν, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.
Για την ώρα, πρόκειται να τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί. Την Τετάρτη ο κ. Ανδρουλάκης θα συγκαλέσει το Πολιτικό Συμβούλιο κι εκεί θα δώσει το πολιτικό του στίγμα για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ και της θέσης του για την Κεντροαριστερά. Στο τέλος Ιουνίου θα συγκληθεί η Κεντρική Επιτροπή του κόμματος και εκεί όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, ανάλογα με τις εξελίξεις.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Και η Γαλλία ετοιμάζει απαγόρευση social media σε ανηλίκους
- ΙΝΤΡΑΛΟΤ Α.Ε. - Αγορά ιδίων μετοχών
- AVE: Ναυάγησε η εξαγορά του σούπερ μάρκετ Bazaar από AVE/Retail and More
- Φινάλε με ράλι 44,3% για Χρηματιστήριο Αθηνών και υπεραπόδοση για τράπεζες +78,3%
- AVE Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Η Trastor Property Investments αποκτά το 100% της Μίλητος, ιδιοκτήτριας υπερσύγχρονου κέντρου εμπορικής αποθήκευσης και διανομής στον Ασπρόπυργο Αττικής
- Σε εφαρμογή η μείωση 30% του ΦΠΑ στα νησιά με πληθυσμό μέχρι 20.000 κατοίκους
- Επιστροφή του εθίμου με τον τροχονόμο στο Σύνταγμα για το χάπενινγκ Χρυσοχοΐδη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








