Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είχαν ψηφίσει περίπου 270 χιλιάδες ψηφοφόροι
Στο ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν γιατί η συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες ξεπέρασε τους 300.000 ψηφοφόρους. Ωστόσο, το νούμερο δεν είναι τέτοιο – αναμένεται το τελικό νούμερο – που να δικαιολογεί τέτοιους πανηγυρισμούς, καθώς στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2021 είχαν ψηφίσει περί τους 270.000 ψηφοφόρους.
Οι +30.000-31.000 ψηφοφόροι δεν είναι νούμερο για πανηγυρισμούς, αλλά ένα μέγεθος που ναι μεν δείχνει μία αύξηση αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικά νεκρός, αλλά θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ πολιτικός πόλος.
Προς το παρόν δεν υπάρχει δυναμική που θέλουν να δείξουν στο κόμμα, αλλά μπορεί να γίνει η βάση για αυτή τη δυναμική. Φυσικά εξαρτάται από τον αρχηγό, εάν θα εμπνεύσει αυτή τη φορά τον κόσμο και την αντιπολίτευση που θα κάνει.
Tο +30.000 προέρχεται από απογοητευμένους άλλων κομμάτων που αναζητούν ελπίδα σε ένα αναστημένο ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alpha Bank: Έναρξη διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών στο Χρηματιστήριο
- ΔΕΗ: Στο 4,98% μειώθηκε το ποσοστό της Covalis Capital LLP
- Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: «Απαντάει» με non paper για το πρόστιμο της Κομισιόν στον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Μπαράζ εκρήξεων στην Τεχεράνη – Ισραηλινές επιδρομές και σε πυρηνικές εγκαταστάσεις
- CNL Capital: Κατατέθηκε ο φάκελος αδειοδότησης για την ίδρυση της CNL Commercial Finance
- Ευρωσύμβουλοι: Από 19 Ιουνίου σε διαπραγμάτευση οι 250.000 νέες μετοχές από την αύξηση κεφαλαίου
- Alter Ego: Εγκρίθηκε το πρόγραμμα επανεπένδυσης μερίσματος
- ΓΣΕΒΕΕ: Στηρίζει τα συνεργεία αυτοκινήτων για απόσυρση του ψηφιακού πελατολογίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις