Στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ είχαν ψηφίσει περίπου 270 χιλιάδες ψηφοφόροι
Στο ΠΑΣΟΚ πανηγυρίζουν γιατί η συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες ξεπέρασε τους 300.000 ψηφοφόρους. Ωστόσο, το νούμερο δεν είναι τέτοιο – αναμένεται το τελικό νούμερο – που να δικαιολογεί τέτοιους πανηγυρισμούς, καθώς στις προηγούμενες εσωκομματικές εκλογές του 2021 είχαν ψηφίσει περί τους 270.000 ψηφοφόρους.
Οι +30.000-31.000 ψηφοφόροι δεν είναι νούμερο για πανηγυρισμούς, αλλά ένα μέγεθος που ναι μεν δείχνει μία αύξηση αφού ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πολιτικά νεκρός, αλλά θα χρειαστεί πάρα πολύ δουλειά για να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ πολιτικός πόλος.
Προς το παρόν δεν υπάρχει δυναμική που θέλουν να δείξουν στο κόμμα, αλλά μπορεί να γίνει η βάση για αυτή τη δυναμική. Φυσικά εξαρτάται από τον αρχηγό, εάν θα εμπνεύσει αυτή τη φορά τον κόσμο και την αντιπολίτευση που θα κάνει.
Tο +30.000 προέρχεται από απογοητευμένους άλλων κομμάτων που αναζητούν ελπίδα σε ένα αναστημένο ΠΑΣΟΚ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρώτες αναφορές για το σιδηροδρομικό συμβάν στη Δανία: Τρένο συγκρούστηκε με όχημα και εκτροχιάστηκε
- Πεσκόφ: Εκτίμηση για παρατεταμένες συνομιλίες στην Αλάσκα
- Ο Dow Jones προσέγγισε στο ξεκίνημα νέο ιστορικό υψηλό με τη βοήθεια της UnitedHealth
- Αναφορές για τραυματίες σε σιδηροδρομικό ατύχημα στη Δανία
- Και ο Λουκασένκο στη σκηνικό της Αλάσκας: Επικοινώνησε μαζί του ο Τραμπ
- Φωτιά στο ΧΥΤΑ της Νάξου
- Υπό έλεγχο η φωτιά στην Πελεή Ερμιονίδας
- Νεκτάριος Φαρμάκης: Ο άφαντος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις