Μεταξύ Δούκα και Γερουλάνου η δεύτερη θέση
Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με διαφορά στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Προηγείται με 31,54% στο 82,11% των εκλογικών τμημάτων (αντιστοιχεί στο 73% των ψηφισάντων).
Ακολουθεί ο Χάρης Δούκας με 22,02% και τρίτος ο Παύλος Γερουλάνος με 20,5%. Ανάμεσα σε αυτούς τους δύο θα παιχθεί ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Νίκου Ανδρουλάκη στο δεύτερο γύρο.
Η Αννα Διαμαντοπούλου είναι τέταρτη με 18,54% και ακολουθούν Μιχάλης Κατρίνης με 5,22% και Νάντια Γιαννακοπούλου με 2.17%.
Πάντως, στα εκλογικά τμήματα της Αττικής που έχουν καταμετρηθεί η ψήφοι η εικόνα είναι διαφορετική, αφού προηγούνται ο Παύλος Γερουλάνος και η Αννα Διαμαντοπούλου με τον κ.Ανδρουλάκη να ακολουθεί στην τρίτη θέση.
Ειδικότερα, σε 54 από τα 228 εκλογικά τμήματα της Αττικής και σε 17.322 καταμετρημένες ψήφους επί συνόλου 110.000, περίπου, λαμβάνουν:
Παύλος Γερουλάνος 26,48%, Αννα Διαμαντοπούλου 23,2%, Νίκος Ανδρουλάκης 22,44%, Χάρης Δούκας 19,06, Μιχάλης Κατρίνης 5,84%, και Νάντια Γιαννακοπούλου 2,98%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Μόλις κατά 22.000 αυξήθηκαν οι νέες θέσεις εργασίας τον Ιανουάριο
- Amazon: Διαθέσιμος σε όλους στις ΗΠΑ ο βοηθός τεχνητής νοημοσύνης Alexa+
- Κομισιόν για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο: Είμαστε ενήμεροι, παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις
- Wall Street: Προσεκτικές κινήσεις, ράλι από Eli Lilly και Super Micro Computer
- Uber: Στα 14,37 δισ. δολάρια τα έσοδα το δ΄τρίμηνο 2025
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Σε εξέλιξη ΕΔΕ για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο – Κλειστή η κάμερα στο σκάφος του Λιμενικού
- Πάνω από 13 εκατομμύρια Γερμανοί κάτω από το όριο της φτώχειας το 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








