Ο τρίτος εκτροχιασμός που συμβαίνει στον προαστιακό της Πάτρας προκαλεί πολλά ερωτήματα για τη συντήρηση της γραμμής
Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσε ο εκτροχιασμός της αμαξοστοιχίας του προαστιακού χθες Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, στο ύψος της οδού Γούναρη στην Πάτρα.
Συγκεκριμένα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Πατρών Νικόλαος Νικολάου διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν ποινικές ευθύνες.
Υπενθυμίζεται ότι αυτός ήταν ο τρίτος εκτροχιασμός που συμβαίνει στον προαστιακό της Πάτρας, προκαλώντας πολλά ερωτήματα για τη συντήρηση της γραμμής από όπου διέρχονται οι συρμοί.
Το τρένο, στο οποίο επέβαιναν περισσότεροι από 70 επιβάτες βγήκε από τις ράγες ενώ κατευθυνόταν στον σταθμό του ΟΣΕ στον Άγιο Ανδρέα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, ενώ έκλεισε η είσοδος του παλιού λιμανιού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΛΠ: Στα 132,3 εκατ. ευρώ τα EBITDA το 2025 – Πρόταση για μέρισμα 1,896 ευρώ ανά μετοχή
- Χρηματιστήριο: Έβγαλε αντίδραση +2,90% με τραπεζικό ξέσπασμα – Ράλι από Viohalco και Cenergy
- YKNOT INVEST A.E. ΑΠΟΚΟΠΗ ΑΜΚ ΜΕΤΡΗΤΑ – ΟΡΙΑ ΔΙΑΚ. 01 – 04 – 2026
- Σχεδόν 500.000 αιγοπρόβατα έχουν θανατωθεί λόγω της ευλογιάς
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. - Οικονομική έκθεση Ο.Λ.Π. Α.Ε. (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Μητρική)-XHTML
- ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2025
- ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΑΞΙΩΝ 01 – 04 – 2026
- Y/KNOT INVEST A.E. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟΥ (Ορθή Επανάληψη)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








