Το προσωπικό καμπίνας της βρετανικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους Easyjet στην Πορτογαλία συμμετέχει σήμερα στην πρώτη ημέρα απεργίας στο πλαίσιο των πενθήμερων κινητοποιήσεων που έχουν ανακοινωθεί ως τις 3 Ιουνίου, με αίτημα μισθολογικές αυξήσεις.
_x000D_
Προκειμένου να περιοριστούν τα προβλήματα από την απεργία, η εταιρεία ακύρωσε προλήπτικά 386 πτήσεις από τις 458 που ήταν προγραμματισμένες για σήμερα, σύμφωνα με το συνδικάτο των εργαζομένων.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, που έχει περίπου 90 συνδέσεις με τα πορτογαλικά αεροδρόμια, αύξησε κατά 36% τη δυναμικότητά της με στόχο να πετύχει αποτέλεσμα ρεκόρ τη φετινή χρονιά, είχε επισημανει στις αρχές του έτους ο Ζοζέ Λόπες επικεφαλής της Easyjet για την Πορτογαλία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παπασταύρου για προσαρμογή του ΝΟΚ: «Στόχος μας να ξεκινήσει πάλι η οικοδομική δραστηριότητα»
- ΟΛΘ: Στις 16 Μαΐου η αποκοπή για το μέρισμα 2 ευρώ ανά μετοχή
- Quest: Δωρεάν διάθεση μετοχών αξίας 1,45 εκατ. ευρώ σε στελέχη
- Χρηματιστήριο: Πέρασε και τις 1.790 μονάδες με οδηγούς ΔΑΑ, HELLENiQ ENERGY και Viohalco
- Briq: Αύξηση 60% στα 3 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α’ τριμήνου
- Δήμος Αθηναίων: Οι νέοι κανόνες για τα ηλεκτρικά πατίνια στο Κέντρο
- Βουλή: Άγρια κόντρα Φλωρίδη – αντιπολίτευσης για Τέμπη και πόρισμα Καρώνη
- ΣΥΡΙΖΑ: Τροπολογία – σκάνδαλο για έμμεση συμμετοχή συγγενών πολιτικών σε offshore εταιρείες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις