Πέρασε μέσω Χρηματιστηρίου η μεταβίβαση των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακή στο νέο μέτοχο
Πέρασε μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών η μεταβίβαση των μετοχών της εισηγμένης εταιρείας Τέρνα Ενεργειακής στο νέο μέτοχο την Masdar.
H αξία των συναλλαγών που έχει κάνει η μετοχή ανέρχεται σε περίπου 1,5 δισ. ευρώ καθώς περνούν διάφορα πακέτα. Μέχρι τώρα (λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι) έχουν αλλάξει χέρια 74,8 εκατομμύρια μετοχές (ο συνολικός αριθμός των μετοχών της εταιρείας είναι 118.355.090).
Οπως είχε ανακοινωθεί, ο βασικός μέτοχος της Τέρνα Ενεργειακής, η ΓΕΚ Τέρνα θα πουλήσει το 36,59% των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής ενώ θα διασφαλίσει συνολικά την πώληση τουλάχιστον του 67% των μετοχών προς την Masdar με τιμή 20 ευρώ ανά μετοχή ή 2,36 δισ. ευρώ για το 100% των μετοχών της Τέρνα Ενεργειακής (θα ακολουθήσει δημόσια πρόταση για την αγορά του συνόλου των μετοχών από την Masdar).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Προς απεργία διαρκείας τα ταξί (Βίντεο) – Λυμπερόπουλος: Διαπλεκόμενος ο Κυρανάκης
- Η Μαρίνα Εξάρχου επιστρέφει στις τηλεπικοινωνίες και στη Nova
- YALCO - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Το θρυλικό Golf GTI «γράφει» 50 χρόνια ιστορίας
- Το ευρώ ενισχύεται 0,14%, στα 1,1808 δολάρια
- REAL CONSULTING Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ
- Στις αγορές με νέο επταετές senior preferred ομόλογο η Alpha Bank
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις









