Επί θητείας του η ομάδα της Θεσσαλονίκης διεκδίκησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, το οποίο έχασε από τον Ολυμπιακό στο ιστορικό μπαράζ του Βόλου
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο πρώην πρόεδρος του Άρη, Χρήστος Κάλεν.
Ο θανών υπήρξε εμβληματικό στέλεχος των «κίτρινων», καθώς επί θητείας του η ομάδα της Θεσσαλονίκης διεκδίκησε για τελευταία φορά το πρωτάθλημα, το οποίο έχασε από τον Ολυμπιακό στο ιστορικό μπαράζ του Βόλου τη σεζόν 1979/80.
Μάλιστα, επί προεδρίας του ο Άρης κατέκτησε την 3η θέση στο πρωτάθλημα, ενώ έφερε στην Ελλάδα τον διάσημο Γερμανό προπονητή Ντϊτμαρ Κράμερ.
Η «κίτρινη» ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποία εξέφρασε τα συλληπητήριά της για τον χαμό του Κάλεν, γράφοντας: «Η οικογένεια του ΑΡΗ είναι από σήμερα φτωχότερη, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο Χρήστος Κάλεν.
Ο εκλιπών, που υπήρξε μια εμβληματική φυσιογνωμία στην ιστορία του ΑΡΗ, διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ στις αρχές της δεκαετίας του ’80.
Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Χρήστου Κάλεν.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μυθικό συμβόλαιο ο Ντόντσιτς 165 εκατ. δολ. με Lakers για τρία χρόνια
- Ο Τραμπ απέλυσε αξιωματούχο του υπουργείου Εργασίας επειδή δεν του άρεσαν τα στοιχεία για την απασχόληση
- Θερινές διακοπές: Φιλικά σπίτια και φθηνά πακέτα επιλέγουν οι Ελληνες
- Berkshire Hathaway: Μείωση 4% στα λειτουργικά κέρδη το β’ τρίμηνο 2025
- Τραμπ: Ο Πάουελ πρέπει να παραιτηθεί όπως έκανε η Κούγκλερ
- Αποσωληνώθηκε ο 15χρονος που υπέστη θερμοπληξία
- Γκίκας: Μονάδα αφαλάτωσης στην Ανδρο λόγω λειψυδρίας
- Κυβερνητικές πηγές: Περίεργο ο Ανδρουλάκης να επιτίθεται σε κάποια πανεπιστήμια και σε άλλα όχι
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις