Ο Άρειος Πάγος έκανε δεκτή την αναίρεση που άσκησε ο εισαγγελέας μετά από αίτηση των συγγενών κατά της απόφασης του Εφετείου
Δεκτή έγινε από τον Άρειο Πάγο η αναίρεση που άσκησε ο εισαγγελέας μετά από αίτηση των συγγενών κατά της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων, η οποία απάλλαξε τους κατηγορούμενος για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια στην υπόθεση με τις πλημμύρες στη Μάνδρα Αττικής.
Ο Άρειος Πάγος ακύρωσε την απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαστηρίου κατά το σκέλος αυτό και στέλνει πίσω την υπόθεση στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων για να δικαστούν ξανά τρεις από τους κατηγορούμενους για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.
Οι τρεις κατηγορούμενοι που θα καθίσουν ξανά στο εδώλιο είναι η πρώην δήμαρχος Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, ο πρώην προϊστάμενος της ΥΔΟΜ και μια υπάλληλος της περιφέρειας, υπεύθυνη για την αστυνόμευση των ρεμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αχαϊα: Συνεχίζεται η καταγραφή των ζημιών από τις φωτιές
- Μελόνι: Υπάρχουν μικρά περιθώρια για ειρήνη στην Ουκρανία
- Air Canada: Καθηλωμένα στο έδαφος τα αεροπλάνα λόγω της απεργίας των αεροσυνοδών
- Τουρκία: Απορρίπτει την έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τα ανθρώπινα δικαιώματα
- Πάτρα: Προθεσμία για τη Δευτέρα στον 25χρονο που κατηγορείται για εμπρησμό
- Πούτιν σε Τραμπ: Σταματάω τον πόλεμο με αντάλλαγμα το Ντόνετσκ
- ΗΠΑ: Πρόσφεραν στο Κίεβο εγγυήσεις ασφαλείας, αλλά αποκλείουν ένταξη στη Συμμαχία
- Airbus: Το A320 εκθρονίζει το Boeing 737 και γράφει ιστορία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις