Σε πανελλαδική στάση εργασίας 10:00 – 15:00 προχωρά την Πέμπτη (26 Αυγούστου) η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), με αίτημα την κατάργηση της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών κατά της Covid-19.
Οι εργαζόμενοι στα Νοσοκομεία Αττικής θα συγκεντρωθούν στις 11:00 στο Υπουργείο Υγείας, στη Θεσσαλονίκη στο Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης και στην Περιφέρεια στις κατά τόπους ΥΠΕ και στις πύλες των Νοσοκομείων.
Η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρει ότι ο νόμος της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού θα διαλύσει τη Δημόσια Υγεία σε περίοδο που κορυφώνεται το 4ο κύμα της πανδημίας και ξαναγεμίζουν τα νοσοκομεία με περιστατικά κορωνοϊού και καταθέτει αίτημα αναστολής και ακύρωσής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Την Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου με βάση το νόμο της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού, χιλιάδες υγειονομικοί και προνοιακοί υπάλληλοι, θα τεθούν σε αναστολή καθηκόντων, αν δεν επιδεικνύουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- DW: Το Ισραήλ ξεκινά την ανακατάληψη της Γάζας
- Fοrmula 1: Τρομακτικό ατύχημα του Τσουνόντα στην Ιμολα
- Χαμενεΐ (Ιράν): Να φύγουν οι ΗΠΑ από τη Μέση Ανατολή
- Αγιο Ορος: Ευρεία Σύσκεψη υπό τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, για την αντιπυρική περίοδο
- Νεκρός 24χρονος σε συμπλοκή στην Ηλεία
- Βόρεια Μακεδονία: Δάνειο 6 δισ. ευρώ από τη Βρετανία
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο προετοιμάζει το έδαφος για μια συνάντηση Πούτιν – Τραμπ
- Ζαχαράκη: Οι χώροι του ΕΚΠΑ επιστρέφονται στους φοιτητές, καθηγητές και στο προσωπικό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις