Έχουν περάσει δυο εβδομάδες από τη μέρα που η Rihanna και ο σύντροφός της A$AP Rocky έριξαν το ίντερνετ με την ανακοίνωση πως περιμένουν παιδί και τώρα, η δημοφιλής ηθοποιός μιλά για την εγκυμοσύνη και τα παρεπόμενά της.
Εκείνο που κυρίως την εξέπληξε, όπως ανέφερε η ίδια σε συνέντευξή της, είναι η κόπωση. Περιέγραψε το συναίσθημα ως «απίστευτη κούραση που έρχεται περιοδικά». Πλέον, εξήγησε, δεν μπορεί να μείνει όρθια το βράδυ και νιώθει την ανάγκη να πάει για ύπνο νωρίς, κάτι που την εκπλήσσει γιατί υπήρξε party animal και δυσκολεύεται να συνηθίσει τη νέα ρουτίνα.
Επιπλέον, μίλησε για το πώς η εγκυμοσύνη της άλλαξε τον τρόπο που βλέπει η ίδια το σώμα της, εξηγώντας: «Συνήθως, όταν είμαι στο κόκκινο χαλί και η κοιλίτσα μου είναι λίγο πεταχτή, αυτό είναι πρόβλημα. Τώρα με την εγκυμοσύνη, το όλο ζήτημα είναι να δείχνω την κοιλιά μου όσο περισσότερο μπορώ!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μαζικό “μαχαίρι” 19.000 θέσεων εργασίας στη Volkswagen μέχρι το τέλος του 2026
- Νέα σύγκρουση Airbus – Dassault για το eurodrone
- Στο 2,2% η άνοδος της κινεζικής ναυτιλιακής οικονομίας το 2025
- Nvidia – Κίνα: Το νέο στοίχημα με τους Vera CPUs
- Οι ΗΠΑ σχεδιάζουν μεγάλη μείωση των στρατιωτικών τους δυνάμεων στο ΝΑΤΟ
- Ωρα Μουντιάλ για τους οικοδεσπότες με μεγάλες μάχες σε Τορόντο και Λος Αντζελες
- AKTOR και ΔΕΠΑ Εμπορίας (Atlantic SEE LNG Trade) διπλασιάζουν το αμερικανικό LNG με deal 20ετίας
- Η SpaceX εκτόξευσε τον Έλον Μασκ στην εποχή του πρώτου τρισεκατομμυριούχου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








