«Καλό θα ήταν βέβαια, να επιστρέψεις τουλάχιστον τα χρήματα που έχεις λάβει με τέτοιες πρακτικές στα δημόσια ταμεία και να ΜΗΝ ξαναπιάσεις ΕΣΥ στο στόμα σου την Αριστερά»
Νέα επίθεση εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης στην Αθηνά Λινού, η οποία διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Σε ανάρτηση στα social media κατηγορεί την Αθηνά Λινού ότι αρνείται να δώσει διευκρινήσεις για το Ινστιτούτο Prolepsis και ότι «κρύβει τις σελίδες από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επειδή δεν την συμφέρουν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Μας είναι γνωστές αυτές οι παρελκυστικές τακτικές της διαπλοκής. Ωστόσο, όσο και να τραβήξει από τα μαλλιά μια απόφαση -την τρίτη κατά σειρά γιατί οι προηγούμενες ήταν απορριπτικές- που αφορά τη δυνατότητα ή μη υπογραφής μιας συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης του 2017, όπου αναφέρεται ρητά ότι “η οικονομική συμβολή της Περιφέρειας κατά την εκτέλεση της σύμβασης δεν θα υπερβεί τα 400.000 ευρώ”, οφείλει να απαντήσει γιατί παραβίασε ακόμα και αυτή την απόφαση, μαζί με τον Μπακογιάννη και τον Σπανό, στήνοντας έκτοτε μηχανή για τη διασπάθιση εκατομμυρίων δημοσίου χρήματος στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», αναφέρει.
«Κάτι τελευταίο για την Αθηνά Λινού», προσθέτει.
«Να δούμε ποιο κόμμα θα σε μαζέψει μαζί με την κλεμμένη έδρα του ΣΥΡΙΖΑ μετά από όλα αυτά. Καλό θα ήταν βέβαια, να επιστρέψεις τουλάχιστον τα χρήματα που έχεις λάβει με τέτοιες πρακτικές στα δημόσια ταμεία -αν διαθέτεις αξιοπρέπεια- και να ΜΗΝ ξαναπιάσεις ΕΣΥ στο στόμα σου την Αριστερά. Καμία σχέση δεν έχεις με αυτήν, όπως αποδεικνύεται».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τουρισμός για Όλους 2025: Ποιοι δικαιούχοι θα λάβουν έως και 600 ευρώ
- International Living: Η Ελλάδα κορυφαίος προορισμός για μόνιμη κατοικία συνταξιούχων
- Κατάρ: Η αύξηση παραγωγής LNG θα φρενάρει μια μελλοντική πτώση τιμών στο πετρέλαιο
- Αγρότες της Φθιώτιδας απέκλεισαν την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας
- Κακοκαιρία Byron: Πρώτες αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών στη Δυτική Αττική
- Volkswagen: Επενδύσει 160 δισ. ευρώ ως το 2030, κάνει στροφή στην γερμανική και ευρωπαϊκή αγορά
- ΕΕ: Νέα «ένεση» 5,2 δισ. ευρώ για καθαρές τεχνολογίες και πράσινη βιομηχανία
- Επέτειος Αλ. Γρηγορόπουλου: Με φύλαξη ΜΑΤ το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα – Ολοκληρώθηκε η πρώτη πορεία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








