Η εθνική μας ομάδα έχασε με 10-8
Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα η εθνική ομάδα πόλο γυναικών στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε μία παγκόσμια δύναμη την Ισπανία. Η Ισπανία είχε πάρει το αργυρό μετάλλιο στους προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ κέρδισε και τις ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.
Το τελικό 10-8 δείχνει και την βελτίωση της εθνικής ομάδας σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι όταν αντιμετώπισε τις ΗΠΑ.
Η Ελλάδα θέλει μια θέση στην τετράδα για να συνεχίσει στα προημιτελικά και ο στόχος της θα κριθεί κυρίως στα επερχόμενα παιχνίδια με την Ιταλία και τη Γαλλία.
Το αμέσως επόμενο παιχνίδι είναι με την Ιταλία στις 2 Αυγούστου στις 16.35 το απόγευμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Το ομόλογο του 5% ξυπνά τον εφιάλτη του ακριβού χρέους
- Viva.com: “Ανοιγμα” σε πέντε νέες χώρες – Επέκταση σε Βαλτική και Κεντρική Ευρώπη
- Viva.com: Άνοιγμα σε πέντε νέες ευρωπαϊκές αγορές και παρουσία πλέον σε 29 χώρες – Στα 258,6 εκατ. τα έσοδα το 2025
- Κυρτή ή επίπεδη οθόνη; Ο ολοκληρωμένος οδηγός της LG για το ιδανικό setup
- Ανακοίνωση ΠΑΣΟΚ για το ακίνητο Ανδρουλάκη και επίθεση σε Γεωργιάδη: «Επαγγελματίας λασπολόγος σε εντεταλμένη υπηρεσία»
- Νέος πρόεδρος ο Ιωάννης Μασούτης στην Ένωση Σούπερ Μάρκετ Ελλάδας
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Παραίτηση Γ. Προυσανίδη (Motoroil) από το διοικητικό συμβούλιο – Η νέα σύνθεση
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








