Με έδρα της τη Νέα Υόρκη
Την είσοδό του στην ελληνική αγορά κάνει το brand Pony (Product Of New York).
Σύμφωνα με πληροφορίες, την αποκλειστική διάθεση του brand στην Ελλάδα έχει εξασφαλίσει η Διεθνής Αθλητική, ιδιοκτήτρια εταιρεία των Admiral Shops, η οποία επεκτείνει τη δυναμική της στον χώρο της μόδας και του retail.
To brand ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη το 1972, με ρίζες στους δρόμους και στα γήπεδα της πόλης που δεν κοιμάται ποτέ, ενώ στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με γνωστά πρόσωπα της pop κουλτούρας, όπως ο Muhammad Ali, o Pelé, o Spud Webb, αλλά και καλλιτέχνες όπως οι Run-DMC και πιο πρόσφατα, με streetwear designers και μουσικούς της σύγχρονης σκηνής.
Η καμπάνια λανσαρίσματος στην Ελλάδα φέρει τον τίτλο της εμπνευσμένη από το ίδιο το brand «Product of New York», ενώ η νέα καλοκαιρινή συλλογή είναι διαθέσιμη online στο www.admiralsports.shop και στο δίκτυο καταστημάτων της Admiral.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΚΤ: Αυστηρότερα τα κριτήρια δανεισμού των επιχειρήσεων από τις τράπεζες το δ΄τρίμηνο 2025
- Επένδυση 1 δισ. δολ. στην αγορά ενέργειας των ΗΠΑ από την Siemens Energy
- Έφοδος της γαλλικής εισαγγελίας στα γραφεία του Χ στο Παρίσι
- Κ. Δαμίγος (ΒΕΑ): Εξυπνοι μετρητές στα χαρτιά, ακριβό ρεύμα στην πράξη για τις μικρές επιχειρήσεις
- ΕΤΕπ: Στα 3,5 δισ. ευρώ η χρηματοδότηση της Ελλάδας το 2025, αυξημένη κατά 59%
- Η Real Consulting δημιουργεί Πρότυπο Κέντρο Καινοτομίας (Innovation Hub) στα Ιωάννινα
- Το 53% των επιχειρήσεων της ΕΕ χρησιμοποίησαν υπηρεσίες cloud επί πληρωμή το 2025 – Στην Ελλάδα το 24,3%
- AI Magic Remote Control: Ο απόλυτος έλεγχος της LG AI τηλεόρασης με ένα κλικ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








