Με καθυστέρηση δύο ετών του 2022
Αύριο, Δευτέρα (29/9), δίδονται στη δημοσιότητα, από την Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής των Ελλήνων, οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης (πόθεν έσχες) των πολιτικών προσώπων για τα οικονομικά έτη 2022 και 2023, στις οποίες θα περιλαμβάνονται και οι αρχικές δηλώσεις όσων εξελέγησαν πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του 2023.
Πρόκειται για τις δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του πρωθυπουργού, των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων, των μελών του υπουργικού συμβουλίου, των βουλευτών, των ευρωβουλευτών, των περιφερειαρχών, των δημάρχων, και όσων διαχειρίζονται τα οικονομικά των κομμάτων.
Τα «πόθεν έσχες» θα αναρτηθούν και στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής https://www.hellenicparliament.gr (Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πρόστιμο μαμούθ 1,32 εκατ. ευρώ από ΑΑΔΕ σε εταιρεία ενοικίασης, αλλά δεν αναφέρει …όνομα
- Οι γερμανικές επενδύσεις στις ΗΠΑ υποχώρησαν σε χαμηλό τριετίας
- FT: Δημοσκόπηση δείχνει δυσαρέσκεια πολιτών για την κυβέρνηση Τραμπ
- Αποχή εργαζομένων στις ΔΟΥ από τους προληπτικούς ελέγχους έως τις 26 Αυγούστου
- Πρωτοφανείς εικόνες από τη Μάνη, που πλημμύρισε το Δεκαπενταύγουστο
- Σκύρος: Ολονύχτια μάχη με τη μεγάλη φωτιά
- Ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 51 νεκροί από τον σεισμό των 7,7 Ρίχτερ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








