Να μην κλιμακώσουν την ένταση οι γείτονες της Ρωσίας, τους προέτρεψε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή, οκτώ ημέρες αφότου η Μόσχα έστειλε τις δυνάμεις της στην Ουκρανία.
«Δεν υπάρχουν κακές προθέσεις προς τους γείτονές μας. Και θα τους συμβούλευα επίσης να μην κλιμακώσουν την κατάσταση, να μην επιβάλουν περιορισμούς. Εκπληρώνουμε όλες τις υποχρεώσεις μας και θα συνεχίσουμε να τις εκπληρώνουμε», είπε ο Πούτιν σε τηλεοπτικό σχόλιο, σύμφωνα με το Reuters.
«Δεν βλέπουμε καμία ανάγκη να επιβαρύνουμε ή να επιδεινώσουμε τις σχέσεις μας. Και όλες οι ενέργειές μας, εάν προκύπτουν, προκύπτουν πάντα αποκλειστικά ως απάντηση σε ορισμένες εχθρικές ενέργειες, ενέργειες κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας».
Ο Πούτιν εμφανίστηκε στην τηλεόραση να συμμετέχει διαδικτυακά, από την κατοικία του έξω από τη Μόσχα, σε μια τελετή έπαρσης σημαίας σε ένα πλοίο στη βόρεια Ρωσία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Νικήτας Κακλαμάνης: «Κόφτης» στις κάμερες λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, «κατώφλι» στα κόμματα – Η Βουλή σε λειτουργία mute
- Συνάντηση Νετανιάχου – Τραμπ τη Δευτέρα 29/12 στη Φλόριντα
- WindEurope: Οι ΑΠΕ εξοικονομούν ποσό ίσο με τη δαπάνη για υγειονομική περίθαλψη
- Τράπεζες: Πως θα λειτουργήσουν την Πρωτοχρονιά
- Σύλληψη 29χρονης στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με 24 κιλά κάνναβης
- Ζελένσκι: Επαφές με τους Eυρωπαίους συμμάχους του πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Νέα Υόρκη: Νέα χιονοθύελλα προκαλεί χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων
- ΔΥΠΑ: Νέο πρόγραμμα 6ωρης εργασίας με μισθό 700 ευρώ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








