«Για όσα έχει δηλώσει εναντίον μου για τη Βιολάντα, που τα θεωρώ ακραία συκοφαντικά», δήλωσε ο υπ. Υγείας
Μήνυση σε βάρος της Προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωής Κωνσταντοπούλου υπέβαλε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατά τις δύο το μεσημέρι μετέβη στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.
«Καλησπέρα. Κατέθεσα σήμερα μήνυση κατά της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου, κυρίως για όσα έχει δηλώσει εναντίον μου για τη Βιολάντα, που τα θεωρώ ακραία συκοφαντικά. Η μήνυση είναι για συκοφαντική δυσφήμιση.
Εγώ, όπως βλέπετε, μηνύσεις καταθέτω κατά τη διάρκεια της μέρας και φορώντας κοστούμι. Δεν θα επιτρέψω στην κυρία Κωνσταντοπούλου να ποινικοποιήσει τη ζωή του τόπου και γι’ αυτό και δεν έχω καταθέσει μήνυση για όσα έχουν λεχθεί στη Βουλή. Όσα λέγονται στη Βουλή, μένουν στη Βουλή.
Η προσπάθειά της να χτίσει πάνω μου ένα νέο αφήγημα Τεμπών θα πέσει στο κενό και η Δημοκρατία θα αντισταθεί στην τοξικότητά της. Ευχαριστώ πολύ» ήταν η δήλωση του κ. Γεωργιάδη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Reuters: Η ΕΕ εξετάζει τρόπους για άμεση μείωση του ενεργειακού κόστους στη βιομηχανία
- Και η Βρετανία ετοιμάζεται να στείλει αεροπλανοφόρο στη Μέση Ανατολή
- Ιράν: Χωρίς πρόσβαση οι πολίτες στο διαδύκτιο για δεύτερη εβδομάδα
- Καραμανλής από Ξάνθη: «Απαραίτητος ο διακανονισμός των κόκκινων δανείων των αγροτών»
- Πέθανε σε ηλικία 88 ετών ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης
- Cyprus Mail: Η Τουρκία στέλνει την Κυριακή (8/3) τέσσερα F-16 στα κατεχόμενα
- Οι ΗΠΑ στέλνουν και το αεροπλανοφόρο «USS George H.W. Bush» στη Μέση Ανατολή
- ΕΟΔΥ: Παραιτήθηκε ολόκληρο το επιστημονικό συμβούλιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








