Η αγορά κόστισε 1,7 εκατ. ευρώ
Η PREMIA Properties ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αγοράς ακινήτου επί της οδού Αντωνοπούλου 133Α στο κέντρο του Bόλου (γνωστό τοπικά ως «Ταχυδρόμος»), έναντι 1,7 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για πολυώροφο κτίριο επτά επιπέδων, συνολικής επιφάνειας 3.070 τ.μ., το οποίο πρόκειται να μετατραπεί σε σύγχρονες φοιτητικές κατοικίες, δυναμικότητας 57 δωματίων, ενισχύοντας περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της PREMIA στον συγκεκριμένο κλάδο.
Η ολοκλήρωση των εργασιών και η έναρξη λειτουργίας του νέου συγκροτήματος αναμένεται εντός του 2026.
Επίσης, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων φοιτητικών κατοικιών της PREMIA σε Βόλο (επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 34), και Λάρισα (επί της οδού Παπακυριαζή 65).
Οπως αναφέρει η ανακοίνωση, “η PREMIA εκφράζει την ικανοποίηση της για την επίτευξη των στρατηγικών της στόχων στον τομέα της φοιτητικής στέγασης, μέσω της ανάπτυξης συγχρόνων, ενεργειακά αποδοτικών υποδομών που προσφέρουν υψηλό επίπεδο διαβίωσης στους φοιτητές.
Παράλληλα, η Εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις στρατηγικές συνεργασίες με εξειδικευμένους operators, όπως η Unity Smart Living, που διασφαλίζουν άριστες υπηρεσίες διαχείρισης και λειτουργίας”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αυτές οι χώρες υιοθετούν την τεχνητή νοημοσύνη πιο γρήγορα
- «Δεν υπάρχουν κανονισμοί στην Ελλάδα»: Το Paris Match για τον θάνατο Μαζωνάκη
- Ενωμένη Ιρλανδία θέλει ο Τραμπ: «Θα συμβεί» – Τι απαντά το Λονδίνο
- Οι νέοι εκατομμυριούχοι της AI: Το άγνωστο «σύνδρομο» που εμφανίζεται στη Silicon Valley
- Ο Τραμπ προανήγγειλε το τέλος του πολέμου με το Ιράν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές
- Φωτιά τώρα στη Χαλκιδική – Ήχησε το 112
- Δημοσκόπηση Prorata: Κυβερνητική αλλαγή ζητά η πλειοψηφία – «Κουμπωμένοι» οι πολίτες μετά τη ΔΕΘ
- Γαλλία: 44 τραυματίες από εκτροχιασμό τρένου – Εξετάζεται δολιοφθορά
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








