Σε έναν ανακατασκευασμένο χώρο 110.000 τμ στο εμπορικό κέντρο Les 3 Fontaines
Oύτε την επόμενη διετία συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα στα σχέδια του βρετανικού κολοσού ένδυσης και αξεσουάρ, Primark, σύμφωνα με τον σχεδιασμό που βγήκε στη δημοσιότητα.
Στον αντίποδα, σχεδιάζει να ανοίξει ένα μεγάλο κατάστημα στη Γαλλία, καταλαμβάνοντας έναν ανακατασκευασμένο χώρο 110.000 τμ στο εμπορικό κέντρο Les 3 Fontaines, το οποίο λειτουργεί η Hammerson, στο Cergy.
Η ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής, που δεν αναμένεται πριν από το 2027, θα είναι η τελική φάση της επανατοποθέτησης της Primark στο Les 3 Fontaines.
Σύμφωνα με τον βρετανικό γίγαντα ακινήτων, η Primark «ήταν η μάρκα που ζητήθηκε περισσότερο από τους πελάτες» και θα προστεθεί στις 200 μάρκες που υπάρχουν ήδη στο Les 3 Fontaines. Οι μεγάλοι λιανοπωλητές περιλαμβάνουν τις Sephora, Adidas, Mango, Footlocker και Zara.
Η Hammerson δήλωσε ότι άλλες σημαντικές υπογραφές λιανικής αναμένεται επίσης να ενταχθούν σε μια σειρά από πρόσφατα συμφωνημένες μάρκες, όπως η Jack and Jones.
Το Les 3 Fontaines είναι ο κορυφαίος αστικός προορισμός αγορών της περιοχής και ο Hammerson δήλωσε ότι η επέκταση «θα οδηγήσει σε σημαντική επισκεψιμότητα και θα αυξήσει την ήδη ισχυρή προσέλευση, με ετήσια επισκεψιμότητα άνω των 12 εκατομμυρίων (αύξηση 6% το 2024) και πληθυσμό άνω των 10 εκατομμυρίων. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 3% το 2024 «και η ισχυρή δυναμική συνεχίζεται το 2025», σημείωσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΗΕ: Στη Γάζα έχουμε μπροστά μας ένα τεράστιο έργο
- Γιώργος Παπαγιάννης: Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι – Υπέστη ρήξη χιαστού, χάνει τη σεζόν
- Τζ. Ασάνζ: 20ετή κάθειρξη σε επικεφαλής εταιρείας ασφαλείας ο οποίος τον κατασκόπευε
- Λεσκίρ: Η τρίτη υποβάθμιση της Γαλλίας μέσα σε ένα χρόνο αποτελεί έκκληση για σοβαρότητα
- Super League: Επικίνδυνη έξοδος για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΛ Novibet (17:00)
- Υπουργείο Παιδείας: Στο 14,7% το ποσοστό των αναπληρωτών στα σχολεία
- Μέση Ανατολή: Η Χαμάς παρέδωσε τη σορό 75χρονου ομήρου στο Ισραήλ
- ΕΛΑΣ: Σύλληψη για τηλεφωνικές απάτες σε ηλικιωμένους
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις