Σε παράδρομο της Αττικής Οδού στην περιοχή Παλαιοπαναγιά Παιανίας την Τρίτη 26 Αυγούστου
Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του ο 62χρονος κατηγορούμενος για τη φωτιά που ξέσπασε την περασμένη Τρίτη, σε παράδρομο της Αττικής Οδού στην περιοχή Παλαιοπαναγιά Παιανίας.
Ο κατηγορούμενος έχει καταγραφεί σε βίντεο, την επίμαχη ημέρα, να φθάνει στην περιοχή με ποδήλατο τύπου mountain bike, όπου φαίνεται να βάζει φωτιά με αναπτήρα. Καταγράφηκε επίσης αμέσως μετά, να πετά το σακίδιο που είχε μαζί του σε κάδο απορριμμάτων.
Ο ίδιος ενώπιον της ανακρίτριας αρνήθηκε την κακουργηματική κατηγορία για εμπρησμό, ισχυριζόμενος πως μένει κοντά στο σημείο και περνά καθημερινά καθώς πηγαίνει στο σπίτι του γιου του.
«Δεν έχω βάλει εγώ τις φωτιές», φέρεται να υποστήριξε . Όσο για την ρίψη του σακιδίου του στον κάδο, δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι είχε κόψει σύκα και σταφύλια και «φοβήθηκα μήπως με κατηγορήσουν για κλοπή».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ποδηλατόδρομος ή αναγέννηση του σιδηροδρόμου Πελοποννήσου; Τι αλλάζει μετά τις παρεμβάσεις Μανιάτη και της ΕΛΛΕΤ
- Εκλογές στα κατεχόμενα της Κύπρου: Ολική ανατροπή με νικητή τον Ερχιουρμάν
- Νέο διοικητικό συμβούλιο στην Τράπεζα Χανίων
- Νέο κύμα ισραηλινών επιθέσεων στη Γάζα
- Οι Χούθι κρατούν 20 εργαζομένους του ΟΗΕ
- Ληστεία στο Λούβρο: Τι έκλεψαν, πως έδρασαν οι δράστες
- Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει μηδενικό ΦΠΑ στους λογαριασμούς ενέργειας των νοικοκυριών
- Ρωσία: Tο τεράστιο εργοστάσιο ανέστειλε την εισαγωγή φυσικού αερίου από το Καζακστάν μετά την επίθεση με ουκρανικό drone
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις