Σε παράταση των προθεσμιών υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, καθώς και της προθεσμίας ένταξης στη ρύθμιση των 120 δόσεων προσανατολίζεται να προχωρήσει το υπουργείο Οικονομικών.
Την πληροφορία αυτή μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τονίζοντας ότι οι προθεσμίες αυτές, εξετάζεται να παραταθούν για το διάστημα μετά τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου προκειμένου να διευκολυνθούν οι φορολογούμενοι.
Σημειώνεται ότι η προθεσμία για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων από τα φυσικά και νομικά πρόσωπα λήγει στις 30 Ιουνίου ενώ στις 28 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την ένταξη στην ρύθμιση των 120 δόσεων της εφορίας.
Οι σχετικές ανακοινώσεις για την παράταση των προθεσμιών αυτών το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν εντός των επόμενων ημερών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Ελλάδα διοργάνωσε το 10ο Ετήσιο Forum της Στρατηγικής της Ε.Ε. για την Αδριατική και Ιόνιο (EUSAIR)
- ΚΕΔΕ: Ζητάει άμεσο «πάγωμα» του ΠΔ για τους μικρούς οικισμούς
- Ξενοδοχεία Αθήνας: Στο 63,5% η μέση πληρότητα το α΄τρίμηνο και στα 125 ευρώ η τιμή δωματίου
- Wall Street: Σε ανοδική τροχιά με ώθηση από το επικείμενο εμπορικό deal ΗΠΑ- Βρετανίας
- Κομισιόν: Παρουσίασε κατάλογο στα κράτη – μέλη για διαβούλευση με εμπορικά αντίμετρα 95 δισ. ευρώ κατά των ΗΠΑ
- Ευρωκοινοβούλιο: Ενέκρινε το νομοσχέδιο για ευελιξία των κανόνων αποθήκευσης φυσικού αερίου
- ΠΣΕ: Ισχυρές αυξήσεις στις εξαγωγές τον Μάρτιο για βιομηχανικά προϊόντα (+20,6%), ποτά – καπνό (+15,4%) και τρόφιμα (+13,1%)
- Πρεμιέρα για το φεστιβάλ επιχειρηματικότητας Panathēnea 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις